Vælg en side

Mangler du til tider overblik over dine udgifter?

19. juni, 2023Branchen

Hvis ja, så kan et webinar med med Clever Cost være noget for dig. Clever Cost er et innovativt udgiftsstyringssystem, der hjælper dig med at behandle og arkivere dine fakturaer, holde dig opdateret med dine betalinger og beregne de nøjagtige omkostninger ved hver enkelt vare på din menu. Softwaren er prissat, så alle restauratører kan være med - både den lille restaurant og den store kæde. 

På webinaret vil COO og Co-founder Thomas Hahn-Petersen vil føre dig igennem systemet og vise dig, hvordan du hurtigt kan komme i gang. Efter en kort introduktion, vil platformen blive demonstreret med en live-demo. Herefter vil Clever Cost gennemgå, hvad der er i støbeskeen for platformen i fremtiden, samt hvilke integrationer der arbejdes på. På webinaret vil flere konkrete eksempler blive gennemgået, så det bliver tydeligt, hvor platformen kan hjælpe dig og din forretning med overblik og besparelser. 

Med Clever Cost kan du blandt andet:
Få besked når du har en forfaldsdato (undgå rykkergebyrer)

Se dine dækningsgrader i real-time med automatisk opdatering, så du altid ved hvad du tjener på dine retter og salgsvarer. 

Se hvad du tjener, når du benytter orskellige populære take-away løsninger.
Se præcis hvor meget du har til gode eller skylder i moms med ét klik
Se prisudviklingen på alle dine produkter.
Se hvor meget du køber ind af hvert produkt. 
Have alle dine fakturaer samlet ét sted (compliance i forhold til bogføringsloven)
Integrere til dine POS- og bogføringssystemer, så du eller din bogholder slipper for manuel bogføring. 

 Webinar den 27 juni kl13-14.00 om Clever Cost 

Tilmelding: send mail til thomas@clevercost.com

 

Vil du vide mere om

vores arbejde?

Danmarks Restauranter & Cafeer, DRC, er restauratørernes brancheorganisation, som tilbyder medlemskab til alle danske restauranter, cafeer, barer, diskoteker, hoteller og overnatningssteder m.m.