Vælg en side

Ny DRC samarbejdsaftale med Nets omkring betalingsløsninger

20. december, 2023Branchen

Nets’ rådgivere er klar med rådgivning om SKATs nye lovkrav til digital salgsregistrering.

I DRC evaluerer vi løbende de samarbejdsaftaler, der ligger til grund for vores medlemsfordele. Senest er det lykkedes DRC at forhandle en god aftale omkring betalingsløsninger med Nets, som gælder fra d. 1. januar 2024.

Kan du spare penge på din betalingsløsning?

DRC-medlemmer, der ikke allerede er kunder hos Nets, vil modtage et servicekald i starten af 2024, så vi kan få undersøgt om der også kan være bedre vilkår og en god besparelse for dig via den nye indløsningsaftale.

 

Her er nogle af fordelene for DRC-medlemmer hos Nets

  • Modtag alle de mest populære betalingskort
  • Konkurrencedygtige servicegebyrer
  • 0 kr. oprettelsesgebyr og 0 kr. månedsafgift på kortaftaler
  • Udbetaling af din omsætning efter 2 bankdage
  • Kompetent kundeservice som selvfølgelig alle taler dansk
  • Du kan frit vælge mellem netto- og bruttoafregning alt efter, hvad der passer dig bedst
  • Har du kunder som betaler med firmakort, eller kort udstedt uden for EU, så har du mulighed for at lægge kortgebyret over til kunden – og derved spare penge
  • Udenlandske kunder kan få mulighed for at betale i egen valuta – og du kan lægge lidt ekstra på bundlinjen
  • Og ikke mindst en Dankort aftale (NB: Priser på Dankort er fastsat ved lov, så tilbud ligger uden for aftalen med specielle rabatter for DRC-medlemmer)

 

Og der kommer information om flere gode muligheder i det nye år.

Med indgåelse af det nye branchesamarbejde med Nets, afsluttes samtidig et mangeårigt samarbejde med Swedbank Pay. Eventuelle ændringer i vilkår for samhandel med Swedbank Pay, skal derfor fremadrettet aftales direkte med Swedbank Pay.        

I DRC glæder vi os til et godt og værdiskabende samarbejde med Nets, som vi håber at alle DRCs medlemmer vil tage godt imod.

 

Bliv klar til nye regler fra SKAT

Selvom aftalen reelt først træder i kraft d. 1. januar, så vil Nets rådgivere allerede fra i dag stå til din rådighed i forhold til rådgivning om SKATs nye lovkrav til digital salgsregistrering.

De sidder klar på sidder på 88 52 19 82 mandag til torsdag: 08.00 - 17.00 og fredag: 08.30 - 16.00. Alternativt kan du altid sende en mail til Nets, som oftest svarer samme dag.

Du kan få et helt uforpligtende tilbud, som sikrer, at du er klar til de nye krav fra SKAT.

 

 

Vil du vide mere om

vores arbejde?

Danmarks Restauranter & Cafeer, DRC, er restauratørernes brancheorganisation, som tilbyder medlemskab til alle danske restauranter, cafeer, barer, diskoteker, hoteller og overnatningssteder m.m.