Vælg en side

Ny kampagne skal lokke jyder og fynboer til Hovedstaden

4. juni, 2021Branchen

Sommeren nærmer sig, og Wonderful Copenhagen er derfor klar til at lancere dette års danske sommerkampagne for hovedstaden. Den hedder ”Københavner Kærlighed” og skal med humor og kant inspirere særligt jyder og fynboer til at besøge og holde ferie i hovedstaden denne sommer.

Kampagnen vil køre hen over de kommende sommermåneder på bl.a. TV 2 Play, Discovery, YouTube, Facebook samt digitalt på diverse medier. Du kan se filmen for kampagnen her.

Kampagnens overordnede budskab er enkelt. Kom til København og smag på byens restauranter, kulturliv og oplevelser for store og små. Hovedstaden er et dejligt sted at være og alle attraktioner, hoteller og partnere gør sig umage for at alle får en god oplevelse

Som alle ved, er hovedstaden hårdt ramt af de manglende turister – danske som udenlandske. Der er derfor et rigtig stort behov for, at Københavns aktører står sammen for at tiltrække også de danske gæster til hovedstaden denne sommer. Wonderful Copenhagen afholder derfor to webinars, hvor de vil fortælle mere om kampagnen, samt hvordan restauratører og hoteller ganske gratis kan blive en del af indsatsen.

De to webinars afholdes via Teams hhv. onsdag den 9. juni kl. 9.00-9.30 og fredag den 11. juni kl. 9.00-9.30. Du kan tilmelde dig her

Sidste frist for tilmelding er hhv. tirsdag den 8. juni kl. 12.00 og torsdag den 10. juni kl. 12.00, hvorefter du vil modtage et link til selve webinaret.

Vil du vide mere om

vores arbejde?