Vælg en side

Optimer arbejdsgangen og kundeoplevelsen med heywaitr

7. august, 2023Branchen

I DRC undersøger vi løbende relevante TECH løsninger målrettet branchen, og vi vil gerne fremhæve heywaitr for jer - kort fortalt en platform, hvor gæsterne kan bestille og betale mad og drikke på mobilen. For gæsterne betyder det, at de undgår ventetid på bestilling og betaling af regning. Og for restauranten betyder det en mulighed for mere fleksibel bemanding, bedre mulighed for at håndtere flere gæster og yde god service og ikke mindst mere mersalg.

Det digitale menukort sørger altid for at give brugeren de bedste valgmuligheder. Er man f.eks. løbet tør for vin har heywaitr et af markedets hurtigst genbestillings funktioner. I et digitalt univers kan dine gæster have brug for hjælp eller have spørgsmål til menuen. Derfor har er der også lavet en “Call a waiter” funktion, så gæsten med få klik på smartphonen tilkalde hjælp fra en tjener.

Heywaitr er et plug-and-play system, så du får en tablet med heywaitr POS til at modtage bestillinger på.

Læs mere om heywaitr og andre restauratørers oplevelse med at tilvælge et digitalt menukort her:

Vil du vide mere om

vores arbejde?

Danmarks Restauranter & Cafeer, DRC, er restauratørernes brancheorganisation, som tilbyder medlemskab til alle danske restauranter, cafeer, barer, diskoteker, hoteller og overnatningssteder m.m.