Vælg en side

Optimer din udeservering med digital bestilling

Branchen

I en travl og hektisk verden, hvor gæster kræver hurtig service og nemme løsninger, er digital bestilling blevet en uundværlig partner for restauranter og caféer, specielt til udeserveringen og de blinde vinkler.

Med et effektivt digitalt bestillingssystem kan din restaurant/cafe tilbyde en ekstraordinær service, der forbedrer gæsteoplevelsen og øger omsætningen.

Digital bestilling & betaling giver hurtig service og undgår fejl i regningen og eventuelle løberegninger. I travle perioder kan gæster straks bestille fra deres telefoner, hvilket frigør personalets tid. Samtidig kan du øge salget af drikkevarer, da der ikke er langt fra tanke til handling.

Læs mere om heywaitr her

Kom med til gratis webinar

Log på den 22. april kl. 10.00 og hør mere om heywaitr – din digitale tjener.

heywaitr tilbyder en integreret løsning for digital bestilling og kundeservice i restaurationsbranchen, designet til at styrke kundeloyalitet, øge mersalg og optimere udgifter og spild.

Med heywaitr kan du øge din omsætning uden at ansætte en ekstra medarbejder samtidig med, at du udvider din eksisterende service med en løsning, der komplementerer din nuværende drift.

heywaitr spørger altid dine gæster om mersalg og i udeserveringen kan du sikre bestillinger og undgå, at gæster glemmer at betale regningen, når det går stærkt.

heywaitr's loyalitetsværktøjer opbygger gentagne besøg fra eksisterende og nye gæster.

Vores loyalitetsværktøjer tilbyder attraktive kampagnetilbud til loyale gæster og øger dermed genbesøgsraten.

Du kan også tiltrække nye gæster via kampagnetilbud.

Alt dette bidrager til øget indtjening, minimerer omkostninger og forøger loyalitet og skaber nye gæster. Alt sammen med minimal indsats fra personalet, da alle værktøjer drives af reel data og optimeres via AI.

Vil du vide mere om

vores arbejde?

Danmarks Restauranter & Cafeer, DRC, er restauratørernes brancheorganisation, som tilbyder medlemskab til alle danske restauranter, cafeer, barer, diskoteker, hoteller og overnatningssteder m.m.