Vælg en side

POLITISK MÆRKESAG

DROP CHIKANE OG KRÆNKENDE ADFÆRD

 

Vi har brug for en tryg og værdig arbejdskultur i vores branche.

Forside » POLITIK » Drop chikane og krænkede adfærd

EN TRYG OG VÆRDIG ARBEJDSKULTUR

DRC har igennem en årrække arbejdet proaktivt for at fremme en restaurationsbranche fri for chikane og krænkende adfærd. Det gør vi i tæt samarbejde med branchen og andre relevante aktører for at forbedre vilkårene for branchens medarbejdere og gæster, både i vores daglige rådgivning og via vores uddannelsestilbud.

Der er et stykke vej endnu, men det er ingen undskyldning for ikke ufortrødent at fortsætte arbejdet – det gælder branchens fremtid.
Derfor har DRC lavet en række anbefalinger til vores medlemmer, som vi nu lægger ud til inspiration for hele branchen, medlemmer som ikke-medlemmer, til hvordan I kan skabe en kultur, som mindsker risikoen for grænseoverskridende adfærd. Hvis vi skal de uhensigtsmæssige strukturer, som muliggør den krænkende og grænseoverskridende adfærd i branchen til livs, så handler det i sidste ende om ledelse. Det er med andre ord entydigt et arbejdsgiversansvar at sikre et sundt og sikkert arbejdsmiljø - men det er samtidigt vigtigt at medarbejdere ved hvad de skal gøre, hvis de oplever ting, der er grænseoverskridende.

På den måde kan vi sammen skabe en tryg arbejdskultur i branchen. Hvis du ønsker at høre mere om DRC's arbejde på dette område, kan du kontakte DRC's sekretariat. Det er vores håb at du har lyst til at cirkulere disse anbefalinger i din professionelle omgangskreds.

Læs mere om DRC's arbejde og anbefalinger om en tryg og værdig arbejdskultur HER

Drop chikane og krænkede adfærd i restaurationsbranchen