SØG PÅ SIDEN

Tak, fordi du kigger forbi.

Danmarks Restauranter & Cafeer, DRC, er restauratørernes brancheorganisation, som tilbyder medlemskab til alle danske restauranter, cafeer, barer, natklubber, hoteller og cateringvirksomheder mv. Vi er restaurationsbranchens største repræsentant med over 1.500 medlemsvirksomheder.

København

Danmarks Restauranter og Caféer
Dronningens Tværgade 8A
DK-1302 København K
Tlf.: +45 3325 1011
CVR: 83840315

Odense

OFF13
Thujavej 13
DK-5250 Odense SV
Tlf.: +45 3325 1011
CVR: 83840315

DRC arbejder proaktivt for at fremme en restaurationsbranche fri for chikane og krænkende adfærd. Det gør vi i tæt samarbejde med branchen og andre relevante aktører for at forbedre vilkårene for branchens medarbejdere og gæster. Det er en del af DRC’s arbejde med samfundsansvar og forpligtelsen til at respektere menneskerettighederne.

Som arbejdsgiver skal man være opmærksom på, at man har et grundlæggende juridisk ansvar over for medarbejderne. Derudover har man et samfundsansvar for at forebygge chikane blandt både medarbejdere og gæster.

I det følgende gennemgås virksomhedens juridiske ansvar i forhold til at sikre et chikanefrit miljø på arbejdspladsen. Efterfølgende kan du finde DRC’s vejledning til at forebygge chikane og krænkende adfærd.

Hvis du ønsker at høre mere om DRC's arbejde på dette område, kan du kontakte DRC's sekretariat.
Vi anbefaler ligeledes at du kontakter DRC's jurister for råd og vejledning i sager om chikane og krænkende adfærd.

DRC kan kontaktes på tlf.: 33 25 10 11.