• CORONA
  • Presse
  • Nyheder
  • Kontakt
  • Login
DRC
  • POLITIK
    • Politisk Forum
    • Mærkesager
  • JURA
    • Arbejdsret
    • Erhvervsret
  • Uddannelse
    • DHD – Branchens grunduddannelse
    • Basic Skills
    • Bæredygtig servicedesign
    • Anvendt økonomi
    • Service og værtskab
    • Lederuddannelse
    • Lederens forretningsforståelse
  • CSR
    • Restauratørernes Garantiordning (REGA)
    • Fødevarer
    • Madspild
    • Affaldssortering
    • Chikane og diskrimination
  • Bliv medlem
    • Medlemskab i DRC
    • Kontingentsatser
  • Medlemsfordele
    • Pension og sundhedsforsikring
    • Forsikring
    • Kassesystemer
    • Vaskeriservice
    • Betalingssystemer
    • Indløsningsaftaler
    • Egenkontrol og skadedyrsbekæmpelse
    • Grossist foodservice
    • Brændstof
    • Gasleverandør
    • Arbejdsmiljø
    • Alarm og overvågning
    • El-leverandør
    • Lønadministration
    • Vinaftaler
  • Om DRC
Vælg en side

SE DE OPDATEREDE RETNINGSLINJER FOR SERVERINGSSTEDER MM.

2. juli, 2021Corona // Nyheder

I forbindelse med, at afstands- og arealkravet pr. 1. juli blev ophævet for siddende gæster, har Erhvervsstyrelsen opdateret de corona-relaterede retningslinjer for serveringssteder mm.

Her finder du de opdaterede retningslinjer for:

Serveringssteder
Konferencer, møder mv.
Forlystelsesparker mv.

Vil du vide mere om

vores arbejde?

Danmarks Restauranter og Caféer (DRC) er en brancheorganisation af restauratører  - for restauratører. DRC er restaurationsbranchens største repræsentant med over 1.500 medlemsvirksomheder - herunder restauranter, caféer, barer, natklubber, cateringvirksomheder og hoteller mv.

Find os på Dronningens Tværgade 8A, 1302 København K.

Kontakt os pr. mail drc@thehost.dk eller pr. telefon +45 33 25 10 11

FØLG MED PÅ DRC's Sociale medier

  • Følg
  • Følg
  • Følg

NYHEDSBREV

Vil du modtage vores nyhedsbrev?

Tak for din tilmelding!

Tilmeld