Vælg en side

Skiftedag i DRC

24. januar, 2023Branchen

Kim Rahbek fratræder som formand for Danmarks Restauranter & Caféer, DRC, og udtræder samtidig af bestyrelsen. Det rutinerede makkerpar, næstformand Jacob Niebuhr og bestyrelsesmedlem Mikele Volpi, tiltræder som hhv. formand og næstformand.

”Vi vil gerne sige Kim tusind tak for det arbejde han har udført for DRC. Vi er naturligvis kede af, at Kim er nødt til at prioritere anderledes nu, da vi med Kim som formand virkeligt har fået sat fokus på bæredygtighed og ordentlighed i branchen, som er blandt de områder DRC fortsat vil arbejde med nu blot i et andet set up.” Udtaler Direktør i DRC, Torben Hoffmann-Rosenstock.

”Det har været en ære og fornøjelse at være formand for DRC og ikke mindst arbejde sammen med en yderst dygtig, kompetent og professionel ledelse og gruppe af medarbejdere. Som alle vil branchen det bedste.” Siger Kim Rahbek og fortsætter:

”Jeg har dog valgt at fokusere og prioritere mine kræfter på at udvikle vores unge virksomhed på Falster, Falsters Kyst Aps, der både handler om økologisk og regenerativt landbrug og restauranter. Dette projekt lægger mig meget på sinde at udvikle og levner desværre og realistisk ikke plads til formandskabet i DRC, som fortjener en mere aktiv og engageret profil, end jeg kan tilbyde i de kommende år. Jeg takker bestyrelse, direktion og ikke mindst alle gode medarbejdere for tilliden, der har været mig givet og ønsker DRC al muligt held og lykke fremover.”

Kim Rahbek bliver dog siddende som talsperson for REGA og medlem af styregruppen for CSR under DRC.

Vil du vide mere om

vores arbejde?