Vælg en side

Søg Københavns Kommunes genopretningspulje

5. maj, 2021Branchen

En særlig genopretningspulje fra Københavns Kommune på 10 mio. kr. til byens trængte erhvervsliv er åben for ansøgninger. Fristen er 26. maj. 

Byen er langsomt ved at vriste sig fri af coronaens skygge, og nu giver Københavns Kommune en hjælpende hånd til at få branchen tilbage på sporet. Det sker gennem en særlig genopretningspulje på 10 millioner kroner til at lave bl.a. arrangementer, fester, kampagner og festivaler til gavn for byens virksomheder.

”Puljen kan naturligvis ikke gøre det ud for den tabte omsætning under coronakrisen, men den kan forhåbentlig skabe glæde og optimisme og få København til at blomstre igen. Jeg håber, at vi hen over året får en masse sjove aktiviteter, der kan sparke liv i byen for både byens erhvervsliv, københavnere og turister”, siger beskæftigelses- og integrationsborgmester Cecilia Lonning-Skovgaard, der står bag initiativet.

Genopretningspuljen uddeles af to ansøgningsrunder. Der vil være et ekstra lod i vægtskålen, når flere søger samlet eller indgår som samarbejdspartnere i ansøgningen.

Fristen til første ansøgningsrunde er d. 26. maj kl. 12.00, hvorefter Københavns Kommunes Økonomiudvalg vil vurdere ansøgningerne. Der kommer en ny ansøgningsrunde i sensommeren 2021.

Ansøgningsskema og kriterier for udmøntning kan findes her

Vil du vide mere om

vores arbejde?