Vælg en side

Danish hospitality diploma - branchens egen grunduddannelse

Vil du opbygge dine medarbejderes kompetencer inden for både service og værtskab, restaurantdrift og råvarekendskab og bæredygtighed? Give dem en kort basisuddannelse med bred faglig viden og kompetencer, de kan bygge videre på? Så er Danish Hospitality Diploma den helt rette vej til at styrke både medarbejdere og medarbejderfastholdelsen i din virksomhed.

Kort om uddannelsen
Med Danish Hospitality Diploma får dine medarbejdere muligheden for at tage en kort, branchespecifik uddannelse, som vil danne et solidt grundlag for deres faglige udvikling og supplere virksomhedens egne interne træning.

Forløbet er målrettet medarbejdere med ingen eller kort brancheerfaring, og formålet er at styrke deltagernes basale kompetencer indenfor hospitality. Det gælder alt fra fødevarehygiejne og råvarekendskab til nøgletal, salg- og servicefærdigheder.

Uddannelsen lægger vægt på medarbejderens eget ansvar for at skabe en ordentlig arbejdsplads, være en god kollega og vært - alt sammen set i lyset af at skabe den bedst tænkelige gæsteoplevelse.

Tankerne bag
Danish Hospitality Diploma er blevet til i et bredt samarbejde mellem virksomheder, medarbejdere, erhvervsskoler og brancheorganisationen Danmarks Restauranter og Cafeer (DRC).

Formålet har været at skabe en kort og lettilgængelig grunduddannelse, som giver deltagerne en bred faglig fundering og samtidig inspirerer dem i deres daglige arbejde. I linje med dette har vi tilføjet lidt ekstra krydderi til uddannelsen med eksterne gæstelærer fra hele gastro- og hospitality-Danmark samt flere spændende virksomhedsbesøg.

Uddannelsens forløb og varighed
I efteråret 2021 opstartes tre uddannelseshold á min. 15 deltagere på tre forskellige uddannelsessteder i landet – et i København, et i Roskilde og et i Silkeborg (se herunder).

Forløbet skydes i gang med et lærerigt og inspirerende kick-off, hvor deltagere får de første smagsprøver på uddannelsen, inspirerende oplæg fra branchens repræsentanter samt et dybere indblik i branchens karrieremuligheder.

Det faglige forløb består af ni faglige moduler - hver af 2-3 dages varighed. Udover det fast planlagte faglige pensum vil deltagerne undervejs møde spændende gæstelærer og komme på virksomhedsbesøg. Se beskrivelsen af hvert modul under 'Uddannelsens indhold og moduler'.

Uddannelsen afsluttes med en mundtlig gruppeeksamen.

Lektionsplaner
Her ser du lektionsplanerne for de tre uddannelsessteder (bemærk at man hos ZBC og College 360 kan supplere grunduddannelsen med tilvalgsfag):

Kontakt os gerne på bwa@thehost.dk, hvis du har medarbejdere, der skal undervises på engelsk.

Uddannelsens forløb og varighed
I efteråret 2021 opstartes tre uddannelseshold á min. 15 deltagere på tre forskellige uddannelsessteder i landet – et i København, et i Roskilde og et i Silkeborg (se herunder).

Forløbet skydes i gang med et lærerigt og inspirerende kick-off, hvor deltagere får de første smagsprøver på uddannelsen, inspirerende oplæg fra branchens repræsentanter samt et dybere indblik i branchens karrieremuligheder.

Det faglige forløb består af ni faglige moduler - hver af 2-3 dages varighed. Udover det fast planlagte faglige pensum vil deltagerne undervejs møde spændende gæstelærer og komme på virksomhedsbesøg. Se beskrivelsen af hvert modul under 'Uddannelsens indhold og moduler'.

Uddannelsen afsluttes med en mundtlig gruppeeksamen.

Lektionsplaner
Her ser du lektionsplanerne for de tre uddannelsessteder (bemærk at man hos ZBC og College 360 kan supplere grunduddannelsen med tilvalgsfag):

Kontakt os gerne på bwa@thehost.dk, hvis du har medarbejdere, der skal undervises på engelsk.

Uddannelsens forløb og varighed
I efteråret 2021 opstartes tre uddannelseshold á min. 15 deltagere på tre forskellige uddannelsessteder i landet – et i København, et i Roskilde og et i Silkeborg (se herunder).

Forløbet skydes i gang med et lærerigt og inspirerende kick-off, hvor deltagere får de første smagsprøver på uddannelsen, inspirerende oplæg fra branchens repræsentanter samt et dybere indblik i branchens karrieremuligheder.

Det faglige forløb består af ni faglige moduler - hver af 2-3 dages varighed. Udover det fast planlagte faglige pensum vil deltagerne undervejs møde spændende gæstelærer og komme på virksomhedsbesøg. Se beskrivelsen af hvert modul under 'Uddannelsens indhold og moduler'.

Uddannelsen afsluttes med en mundtlig gruppeeksamen.

Lektionsplaner
Her ser du lektionsplanerne for de tre uddannelsessteder (bemærk at man hos ZBC og College 360 kan supplere grunduddannelsen med tilvalgsfag):

Kontakt os gerne på bwa@thehost.dk, hvis du har medarbejdere, der skal undervises på engelsk.

Både som ejer af flere restauranter og som formand for DRC er uddannelse én af mine allervigtigste prioriteringer. Gennem uddannelse kan vi løfte servicen i branchen, gøre den mere bæredygtig og samtidig sikre, at medarbejderne opnår bedre trivsel og ser en attraktiv karriere i branchen. Alle har ret til og brug for læring og opkvalificering.

Jacob Niebuhr, én af initiativtagerne til uddannelsen og formand for DRC.

LINE 1
Update with script global module + content visibility