Vælg en side

Timelønnede ansatte inkluderes i nyt pensionssamarbejde hos DRC

11. juni, 2021Branchen

I samarbejde med vores uvildige pensionsmægler Söderberg & Partners har DRC forhandlet en yderst attraktiv aftale på plads til alle medlemmer.

Tidligere har det været svært at lave pensions - og forsikringspakker, der matcher medarbejdersammensætningen i restaurationsbranchen på grund af de mange timelønnede medarbejdere med varierende arbejdstid. Men hos PFA har man knækket koden, og i den nye samarbejdsaftale med DRC er forholdene optimeret, så både funktionærer og timelønnede bliver tilgodeset med de bedst mulige vilkår.

Det betyder, at det fra 1. juni 2021 er muligt at oprette en pensions– og sundhedsforsikringspakke hos PFA via Söderberg & Partners til alle medarbejdere - også de er timelønnede.

Mange fordele
Den nye aftale er et reelt alternativt til de overenskomst-aftalte arbejdsmarkedspensioner - dog med en væsentlig bedre dækning samt stor fleksibilitet for dig som arbejdsgiver. Pensionsordningen kan nemlig tilbydes som en del af et medarbejdergode, hvor der ikke skal tages hensyn til medarbejdernes timer eller lønningsniveau. Samtidig er det valgfrit, om ordningen betales af virksomheden eller medarbejderen selv – eller som man ser det mange steder – som en kombination af begge.

Sundhedsforsikring
Aftalen indeholder en attraktiv sundhedsforsikring, som gør det muligt for medarbejderen hurtigt at komme til undersøgelse og få behandling på hospitaler, klinikker og hos speciallæge.

Alle medlemmer vil inden for kort tid modtage uddybende oplysninger fra Söderberg & Partners. Her kan du høre mere om, hvad den nye ordning vil betyde for den enkelte medarbejder.

Det er også muligt at kontakte Söderberg & Partners direkte via linket her

Vil du vide mere om

vores arbejde?