KOMPETENCEUDVIKLING TIL ALLE DER ARBEJDER I RESTAURATIONS- OG HOTELBRANCHEN
DRC UDDANNER BRANCHEN
DRC arbejder for en branche, hvor det er naturligt at uddanne og udvikle sig - også i den grønne retning.
Ambitionen er at højne det faglige niveau i branchen, både på specialist og lederniveau for derigennem at styrke branchen til at modstå fremtidens udfordringer. Det er ambitionen af medlemsvirksomhederne har konkrete udviklings- og uddannelsesprogrammer, også for deres ESG kompetencer.
DRC har fokus på at højne den grundlæggende viden om gastronomi og måltider, råvarer og drikkevarer, det gode værtskab og den sunde forretning. Og vi har et helt særligt fokus på viden om det bæredygtige måltid.
Den grønne omstilling kræver også inden for denne branche kompetente fagfolk med den rette viden om bæredygtig gastronomi. Det kræver talentudvikling og godt madhåndværk, så branchens medarbejdere kan bidrage til fremtidens bæredygtige samfund.
Det er afgørende at branchens ledere er kompetente. Det betyder, at lederne har styr på deres personlige lederskab og ansvar, samt er i stand til at efterleve kravene om forretningsudvikling, og tage ansvar for deres virksomheders indsatser for en mere bæredygtig udvikling på miljø-og klimaområdet.
Derfor tilbyder DRC løbende relevant uddannelse og efteruddannelse målrettet branchens ledere.
UDDANNELSE TIL LEDERE
LEDERUDDANNELSE
En turbouddannelse som styrker lederes kompetencer til bl.a. at fastholde medarbejdere
FORRETNINGSFORSTÅELSE
En uddannelse om økonomistyring, indsatsområder, budget og prissætning
UDDANNELSE TIL MEDARBEJDERE
Efteruddannelse og kurser
Kurser i det gode værtskab - fra gæstehåndtering og oplevelsesøkonomi til sommelieruddannelser, samt gastronomisk håndværk og bæredygtighed.
ARBEJDSMILJØ
Den obligatoriske uddannelse med grundlæggende viden om arbejdsmiljø
