Vælg en side

Vær med til at give turismen et serviceeftersyn

13. juli, 2023Branchen

Det handler om at holde ambitionerne høje i en verden, hvor landene omkring os bestemt ikke sidder og snorksover,” siger De konservatives turismeordfører, Mona Juul.

Hun ønsker at samle branchen til en snak på Christiansborg om turismens rammevilkår. Der skal skabes grobund for, at den nationale turismestrategi bliver udmøntet på en måde, der er til størst gavn for branchen. Det er i hvert fald ambitionen hos Det Konservative Folkepartis turismeordfører og gruppenæstformand på Christiansborg, Mona Juul.

”Jeg tænker, vi sammen kan blive klogere og få flere perspektiver på turismen, så vi kan lave de bedste rammebetingelser og udnytte det erhvervsmæssige potentiale i turismen”

Derfor har ordføreren nu taget initiativ til at samle branchefolk den 15. september til et møde på Christiansborg, der skal give aktører i branchen mulighed for at komme til orde.

Vil du med og dele ud af din erfaring, så skynd dig at tilmelde dig arrangementet på mail: kfeksh@ft.dk – det er gratis at deltage og pladserne gives efter først-til-mølle-princippet.

Læs mere om mødet på Christiansborg her:

Vil du vide mere om

vores arbejde?

Danmarks Restauranter & Cafeer, DRC, er restauratørernes brancheorganisation, som tilbyder medlemskab til alle danske restauranter, cafeer, barer, diskoteker, hoteller og overnatningssteder m.m.