Vælg en side

Velbesøgt ESG-dag var startskud til branchestandard og netværk

Bæredygtighed // Branchen

DRC og Bryggeriforeningens ESG-dag på SOHO i Kødbyen i København, blev, ud over en velbesøgt og inspirerende dag, også startskuddet til både den første danske branchestandard for ESG-rapportering og til ESG-netværket. Budskabet på dagen lød, at det systematiske arbejde med ESG er en 360 grader gevinst for små såvel som store virksomheder.

Deltagere fra mange forskellige brancher fyldte godt op da vi d. 29. august indbød til ESG-dag. Ideen med begivenheden var at inspirere til det systematiske arbejde med ESG og dagen flød nærmest over med gode råd, fakta og inspiration.

Samtidig var dagen startskuddet til to vigtige ting, nemlig ESG-netværket som er faciliteret af DRC og den første danske branchestandard for ESG-rapportering udviklet i samarbejde mellem DRC og medlemmerne og Valified.

Dagen bød på oplæg fra senior ESG-rådgiver Jesper Langborg Jensen, der talte om hvordan eksisterende og kommende krav til ESG-rapportering kan give kommerciel mening for virksomhederne.

Der var også oplæg fra Erhvervshus Hovedstaden og fra Sticks’n’Sushi og Ebeltoft Gårdbryggeri, der tog os med på et spændende besøg i maskinrummet for deres systematisk arbejde med ESG.

Frank Hellensberg kom forbi og fortalte om rammerne for grøn kommunikation og markedsføring af bæredygtighedsinitiativer.

Plastic Change og Dansk Retursystem fortalte om hhv. lovgivning og kommunale projekter netop nu rundt omkring i landet og hvordan en cirkulær virksomhed arbejder.

Dagen blev sluttet af med en introduktion til den nye branchestandard for ESG-rapportering udviklet af DRC og Valified.

Er du interesseret i at høre mere om branchestandard, så kontakt da HR- og Innovationschef Birgitte Wad på mail bwa@thehost.dk eller tlf. 92151245

Er du interesseret i at være en del af ESG-netværket følge da dette link

Vil du vide mere om

vores arbejde?

Danmarks Restauranter & Cafeer, DRC, er restauratørernes brancheorganisation, som tilbyder medlemskab til alle danske restauranter, cafeer, barer, diskoteker, hoteller og overnatningssteder m.m.