Vælg en side

Webinar: Er du forberedt på den kommende whistleblowerlov?

Branchen // Jura

Virksomheder med 50 eller flere ansatte skal etablere en whistleblowerordning senest i december 2023. Man kan dog med fordel overveje at etablere en whistleblowerordning før fristen.

Derfor inviterer DRC og Walor.io til webinar, hvor vi stiller skarpt på etablering af en whistleblowerordning. Webinaret foregår onsdag den 5. december 2023 kl. 10 – 11 og er gratis.

Har I som virksomhed en whistleblowerordning, signalerer dette tillid og professionalisme til medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder, samtidig med at ordningen kan være med til at øge engagementet internt mellem ledelse og medarbejdere.

Walor.io vil under webinaret tage dig igennem reglerne, de nye krav, fortælle om vores nye tekniske løsning og give gode råd til, hvordan I mest hensigtsmæssigt etablerer en whistleblowerordning, der er effektiv, af højeste sikkerhedsstandard og økonomisk fordelagtig.

Vil du vide mere om

vores arbejde?

Danmarks Restauranter & Cafeer, DRC, er restauratørernes brancheorganisation, som tilbyder medlemskab til alle danske restauranter, cafeer, barer, diskoteker, hoteller og overnatningssteder m.m.