Vælg en side

Tilmeld dig gratis webinar om ESG-rapportering

Bæredygtighed // Branchen

Webinaret er gratis og foregår d. 5. marts 11-12.

DRC’s samarbejdspartner Valified inviterer til webinar med en introduktion til platformen til ESG-rapportering. 

De seneste år har mange af vores medlemmer arbejdet intenst på at blive mere bæredygtige. Det har de f.eks. gjort ved at reducere energiforbrug, madspild, indkøbt mere bæredygtige fødevarer og arbejdet med social bæredygtighed og forbedret vilkårene for medarbejderne.

Nye rapporteringskrav til virksomheder skal understøtte denne bæredygtig omstilling indenfor både klima, miljø og sociale forhold samt selskabsledelse.

Rapportering betyder derfor et krav om målbarhed og dokumentation, som for mange kan betyde et administrativt bøvl.

Derfor har DRC, i samarbejde med Valified, udviklet et ESG-univers med en branchestandard til ESG-rapportering som gør arbejdet med dokumentation og registrering meget lettere for selv små og mellemstore virksomheder. Valified er en digital platform, der gør det nemmere og enklere at samle bæredygtighedsdata samt måle, rapportere og arbejde struktureret med den grønne omstilling og dokumentere f.eks. et CO2-regnskab.

 

Vil du vide mere om

vores arbejde?

Danmarks Restauranter & Cafeer, DRC, er restauratørernes brancheorganisation, som tilbyder medlemskab til alle danske restauranter, cafeer, barer, diskoteker, hoteller og overnatningssteder m.m.