Vælg en side

Webinar om digital læring

Branchen

Kom til webinar om fastholdelse og digital læring af medarbejdere. Hospitality Akademiet er eksperter i onboarding, træning og fastholdelse af medarbejdere, og Monotree er en af branchens førende udbydere af HR-software. På webinaret øser de ud af deres erfaring, så du kan gøre en konkret indsats for at undgå korte ansættelser og svingende gæsteoplevelser.

Webinaret er relevant uanset om du er en mindre virksomhed eller en større kæde, og det er særligt for ejere, direktører, ledere og HR-medarbejdere. 

Hvad skal der til for at blive den arbejdsplads, der:

  • Har nemmere ved at rekruttere nye medarbejdere?
  • Har et ensartet højt kompetenceniveau?
  • Har medarbejderne ansat længere?
  • Har flotte og stabile gæsteanmeldelser?
  • Oplever stor fleksibilitet, ansvarstagen og stærkt fællesskab?
  • Har en solid bundlinje og et stærkt ståsted for fremtiden?

Alt dette får du indsigt i på det gratis webinar den 20. februar kl. 10-11, som DRC afholder i samarbejde med Hospitality Akademiet og Monotree.

Du går derfra med indsigt i, hvad en rekruttering faktisk koster, og hvor meget I har at vinde ved bl.a. at prioritere tryg og effektiv onboarding.

Under webinaret får du også mulighed for tage et grundigt kig på dine egne indsatsområder, set med medarbejdernes øjne - og når webinaret slutter har du en konkret liste, der vil være fordelagtig for dig og den øvrige ledelse at prioritere.

Afslutningsvist bliver du præsenteret for Hospitality Akademiets digitale platform, HospA, der er udviklet sammen med Monotree. Ud over et fordelagtigt tilbud til dig som DRC-medlem, får du også indsigt i, hvordan en digital platform kan bidrage til læring og kulturen i virksomheden.

Læs mere om Hospitality Akademiet her

Læs mere om Monotree her

 

Vil du vide mere om

vores arbejde?

Danmarks Restauranter & Cafeer, DRC, er restauratørernes brancheorganisation, som tilbyder medlemskab til alle danske restauranter, cafeer, barer, diskoteker, hoteller og overnatningssteder m.m.