Vælg en side

Webinar om løsning for digital bestilling og kundeservice

Branchen

heywaitr gør det lettere at modtage bestillinger og betalinger via digitalt menukort, mens gæsten sidder ved bordet. Ved at benytte et digitalt menukort kan du optimere dine ressourcer i både bar og restaurant og samtidig levere en fremragende service. heywaitr er et godt supplement til din eksisterende service, bliver aldrig syg og aflaster i tilfælde af mangel på personale. heywaitr er særligt nyttig for steder med udeservering, flere etager eller blinde vinkler og tilbyder en ekstra service til dine gæster.

Scan QR-koden og få adgang til et digitalt menukort - vælg mellem app eller browser, f.eks. Cafe Ulla Terkelsen i Aalborg.

Automatiske mersalgspush-beskeder muliggør, at medlemmerne kan øge salget af mad og drikkevarer uden ekstra indsats fra personalet. For eksempel kan gæster modtage en besked 25 minutter efter køb af en øl, hvor heywaitr spørger, om de ønsker en mere.

HeyStampcard tilbyder digitale klippekort, hvor gæster kan få fx. hver 10. sodavand, øl eller kop kaffe uden beregning.

Med heyStranger kan du sende tilbud til mere end 10.000 brugere og få nye gæster. Med heyFriends kan du skabe særlige tilbud til dine stamgæster, så de besøger dig oftere. heywaitr giver dig dermed effektive værktøjer til at øge salget, belønne loyalitet og tiltrække nye gæster.

Læs mere om heywaitr her

 

Kom med til gratis webinar

Log på den 26. februar fra 10-11 og hør mere om heywaitr – din digitale tjener.

heywaitr tilbyder en integreret løsning for digital bestilling og kundeservice i restaurationsbranchen, designet til at styrke kundeloyalitet, øge mersalg og optimere udgifter og spild.

Med heywaitr kan du øge din omsætning uden at ansætte en ekstra medarbejder samtidig med, at du udvider din eksisterende service med en løsning, der komplementerer din nuværende drift.

heywaitr spørger altid dine gæster om mersalg og i udeserveringen kan du sikre bestillinger og undgå, at gæster glemmer at betale regningen, når det går stærkt.

heywaitr's loyalitetsværktøjer opbygger gentagne besøg fra eksisterende og nye gæster.

Vores loyalitetsværktøjer tilbyder attraktive kampagnetilbud til loyale gæster og øger dermed genbesøgsraten.

Du kan også tiltrække nye gæster via kampagnetilbud.

Alt dette bidrager til øget indtjening, minimerer omkostninger og forøger loyalitet og skaber nye gæster. Alt sammen med minimal indsats fra personalet, da alle værktøjer drives af reel data og optimeres via AI.

Tilmeld dig webinaret ved at skrive dine oplysninger til denne mail:

Vil du vide mere om

vores arbejde?

Danmarks Restauranter & Cafeer, DRC, er restauratørernes brancheorganisation, som tilbyder medlemskab til alle danske restauranter, cafeer, barer, diskoteker, hoteller og overnatningssteder m.m.