Vælg en side

Webinar omkring ny aftale om kompensation

21. december, 2021Politik

 

Den 18. december blev der indgået en politisk aftale om kompensation, som følge af de seneste restriktioner.

Aftalen giver heldigvis mulighed for, at man frivilligt kan lukke ned med kompensation, hvis man bliver ramt af begrænsninger som følge om restriktionerne. Det betyder, at virksomheder, der fortsat har mulighed for at drive forretning, men som bliver ramt af begrænsninger på dele af deres åbningstid, mulighed for salg af alkohol eller arealkrav, kan vælge at lukke frivilligt ned.

I den forbindelse afholder vi et webinar den 22. december klokken 11.00 – 12.00, hvor I har mulighed for at stille spørgsmål og blive klogere på aftalen - her vil Christoffer Kjældgaard Giwercman, som er kontorchef i Erhvervsstyrelsen deltage og besvare samtlige af jeres spørgsmål.

Send endelig en mail til DRC's politiske konsulent Romy Andersen på: roa@thehost.dk med dine spørgsmål, hvis du ikke kan deltage.

Du tilgår webinaret direkte gennem Teams: HER

Svar også på dette spørgeskema med kun to spørgsmål. Det omhandler muligheden for frivillig nedlukning og kan besvares: HER

BEMÆRK: Lønkompensation forlænges til 31. januar 2022, og derudover kan virksomheder, der hjemsender 50 eller flere medarbejdere nu blive omfattet af ordningen. Læs mere HER. Vi følger op med mere information om lønkompensation, så snart vi har bekendtgørelsen i hænde.

Vil du vide mere om

vores arbejde?