Vælg en side

Workshop: Psykologisk tryghed i restaurationsbranchen

Branchen

Danmarks Restauranter & Caféer og MAD er gået sammen om en workshop med fokus på psykologisk tryghed i din virksomhed. For selv om, at langt de fleste i branchen har fokus på dette, kan det, i en travl hverdag, være godt at minde sig selv om, hvorfor det er vigtigt at opretholde en god arbejdskultur til gavn for både arbejdsgangene og tiltrækning og fastholdelse af medarbejdere.

Denne workshop henvender sig til ledere i både BOH og FOH og er skræddersyet til netop restaurationsbranchen. På workshoppen vil du få indsigt i hvad psykologisk tryghed på arbejdspladsen betyder og hvorfor det hænger tæt sammen med begreber som diversitet, lighed og inklusion. Du vil få praktisk rådgivning og inspiration til at skabe psykologisk tryghed på din arbejdsplads og du vil udarbejde en handleplan for din virksomhed.

Bag workshoppen står antropolog Elin Ferm som er medstifter af konsulentvirksomheden Norm, som har hjulpet virksomheder som TV2, Matas og Arkitektskolen og som i vores branche har samarbejdet med blandt andre Omar-gruppen.

 

Information

Hvad: Workshop om psykologisk tryghed i restaurationsbranchen. Workshoppen vil blive afholdt på engelsk med mulighed for spørgsmål og opfølgning på dansk.

Hvornår: 11. september kl. 12.30 til 17.00

Hvor: MAD Headquarters, Krudtløbsvej 12, 1439 København K

Pris: 300 kr.

Vil du vide mere om

vores arbejde?

Danmarks Restauranter & Cafeer, DRC, er restauratørernes brancheorganisation, som tilbyder medlemskab til alle danske restauranter, cafeer, barer, diskoteker, hoteller og overnatningssteder m.m.