Vælg en side

Allan Schultz tog turen fra toppen til bunden og tilbage igen

10. oktober, 2025Branchen

DRC lagde onsdag d. 8. oktober lokaler til et formiddagsarrangement med kokken Allan Schultz fra Parsley Salon i Hellerup. Allan er uddannet under Erwin Lauterbach, der i sin tid havde den legendariske Restaurant Saison samme sted, og har arbejdet sammen med mange af de helt store koryfæer på den danske restaurantscene.

I løbet af de sidste par år er han, efter en årrække ude i glemslen, buldret tilbage på gastroscenen og har blandt andet vundet den store internationale kokkekonkurrence Copa Jerez i Spanien og den danske kokkekonkurrence Sol Over Gudhjem.

Fra barndommen i rabarberkvarteret på Østerbro gik turen over Indre By i de glade 90'ere, hvor han, blandt meget andet, var med til at skabe de københavnske in-steder Victor og Konrad og forandre hovedstaden fra en soveby til en by med et internationalt tilsnit. Men han har også været en tur helt nede på bunden af samfundet inden han, i et nærmest overmenneskeligt comeback tidligere i år, fik sin velfortjente Michelin-stjerne. Alt dette og meget mere fortalte Allan hudløst ærligt om i samtale med DRC's Kommunikations- & Pressechef, Lars Bjerregaard.

Arrangementet blev til i samarbejde med TOC, The O-Choice, og med Systemkøb Danmark.

Hold øje med nyhedsbrevet og vores event-kalender for lignende arrangementer i fremtiden.

Vil du vide mere om

vores arbejde?