Vælg en side

Danmarks Frokost- og Cateringleverandører inviterer alle, også ikke-medlemmer, til medlemsmøde

8. marts, 2022Branchen

Danmarks Frokost- og Cateringleverandører har nu som forening eksisteret i små fire måneder, og vi er utrolig glade for den opbakning, vi i vores branche har oplevet og ikke mindst vores medlemstilvækst. Som nystiftet forening har vi allerede sat mange projekter i søen, og ét af dem håber vi, at I vil være med til.

Vi vil derfor gerne invitere alle fra vores branche med frokost og eller catering, medlemmer som ikke-medlemmer, med til vores første medlemsmøde, tirsdag den 29. marts fra klokken 15.00-til 17.30 i København (nærmere information følger). Her vil programmet danne ramme om en uddannelsesworkshop specifikt for vores branche, hvor I kan være med til at designe jeres eget uddannelsesforløb samt forme DFCL’s uddannelsesstrategi fremadrettet. Til det arbejde har vi fået Birgitte Wad, juridisk chefkonsulent for DRC, til at facilitere processen sammen med jer.

Du kan læse mere om programmet her.

Tilmeld dig her - Svar udbedes senest 21. marts 2022.

Efter endt program vil der være en let aftensmad til dem, som har lyst – vi håber at se dig!

Vil du vide mere om

vores arbejde?

Danmarks Restauranter & Cafeer, DRC, er restauratørernes brancheorganisation, som tilbyder medlemskab til alle danske restauranter, cafeer, barer, diskoteker, hoteller og overnatningssteder m.m.