Vælg en side

Dygtig jurastuderende med interesse for arbejdsret søges til kontor i København eller Odense

15. november, 2021Jura

 

Har du lyst til at blive en del af en dynamisk, nytænkende og progressiv organisation? Så er et job i DRC måske noget for dig. I DRC søger vi en jurastuderende, der har afsluttet sin bachelor, som har stor interesse for det arbejdsretlige område. Vi forestiller os, at du har haft fag, der relaterer sig det til arbejdsretlige område, såsom grundlæggende arbejdsret og kollektiv arbejdsret.

Som stud.jur. i DRC kommer du til at servicere DRC's medlemsvirksomheder inden for det ansættelsesretlige område. Dine primære arbejdsopgaver vil hovedsagelig være telefonisk rådgivning af foreningens medlemmer samt andre ad hoc-opgaver. Der vil også være muligt at prøve kræfter med lettere skriftlig sagsbehandling, når du er klar til det.

Vi lægger stor vægt på, at du er ansvarsbevidst, arbejder selvstændigt samt er serviceminded og konsistent i din rådgivning. Du er målgruppeorienteret og formår at omsætte og formidle din rådgivning både skriftligt og mundtligt.

 

OM ARBEJDET I DRC

Vi tilbyder et job i en nytænkende og moderne brancheorganisation beliggende i henholdsvis Odense og København, hvor arbejdet med samfundsansvar, herunder menneskerettigheder, er grundstenen i det værdigrundlag, DRC bygger på.

Som stud.jur i DRC sparrer du i dagligdagen med engagerede og hjælpsomme kolleger, som sikrer en fagligt stærk og kompetent rådgivningsplatform, der for mange af DRC's medlemmer er en af de væsentligste årsager til, at der tegnes medlemskab netop hos DRC.

Som organisation hylder vi et fagligt udfordrende og uhøjtideligt miljø, hvor der er frihed til at planlægge og tilrettelægge dit arbejde, og hvor der er mulighed for både at dyrke og udvikle dit talent.

 

VILKÅR

Arbejdstiden vil være indenfor kontorets arbejdstid mellem kl. 9-16, og fredag kl. 9-15. Vi ser gerne, at du kan arbejde mellem 15-20 timer gennemsnitligt pr. uge. 

Du tilknyttes vores kontor i København eller Odense - alt efter hvad du ønsker.

Løn efter aftale.

Tiltrædelse: Snarest muligt. 

 

ANSØGNING

Du kan få yderligere oplysninger om stillingen hos chefkonsulent Birgitte Wad telefon 9215 1245 eller mail bwa@thehost.dk.

Ansøgning, bilag, CV og eksamenspapirer sendes hurtigst til bwa@thehost.dk og senest den 30. november 2021. Vi gør opmærksom på, at vi holder samtaler løbende.

 

OM DRC

Danmarks Restauranter & Cafeer (DRC) blev stiftet i 1939 og er i dag Danmarks største brancheorganisation for restauranter, cafeer og natforretninger. DRC's sekretariat drives af 15 dedikerede og kompetente medarbejdere, der hver dag arbejder for at servicere foreningens medlemmer og udvikle og fremtidssikre branchen.

Er du jurist? Se også vores stillingsopslag vedr. jurist til arbejdsretslig afdeling HER.

 

Vil du vide mere om

vores arbejde?