Vælg en side

Skarp jurist med speciale inden for ansættelsesret og kollektiv arbejdsret

15. november, 2021Jura

 

DRC søger en skarp jurist med speciale inden for ansættelsesret og kollektiv arbejdsret. Har du lyst til at blive en del af en dynamisk, nytænkende og progressiv organisation, så hører vi meget gerne fra dig.

 

Dit job

Som jurist i DRC kommer du til at servicere DRC’s medlemsvirksomheder inden for det ansættelsesretlige og overenskomstmæssige område. Opgaverne i DRC er mange og spænder lige fra fagretlige forhandlinger, retssager til telefonisk og skriftlig rådgivning. En del af jobbet indebærer også undervisning af DRC’s medlemmer samt deltagelse i relevante presse- og politiske sager.

 

Kontoret i Dronningens Tværgade

Vi tilbyder et job i en nytænkende og moderne brancheforening beliggende centralt i KBH, hvor arbejdet med samfundsansvar, herunder menneskerettigheder, er grundstenen i det værdigrundlag, DRC bygger på. Som jurist i DRC sparrer du i dagligdagen med engagerede og hjælpsomme kolleger, som sikrer en fagligt stærk og super kompetent rådgivningsplatform, der for mange af DRC’s medlemmer er en af de væsentligste årsager til, at der tegnes medlemskab netop hos DRC.

Som organisation hylder vi et fagligt udfordrende og uhøjtideligt miljø, hvor der er frihed til at planlægge og tilrettelægge dit arbejde, og hvor der er mulighed for både at dyrke og udvikle dit talent.

 

Om dig

Du har erfaring som jurist hos en faglig organisation eller i det offentlige, hvor dit arbejdsområde er ansættelsesret og kollektiv arbejdsret. Det kan også være, at du tidligere har arbejdet med dette fagområde og drømmer om at åbne det op igen.

Da du som jurist i DRC har den direkte kontakt til vores medlemmer, lægger vi vægt på, at du er ansvarsbevidst, serviceminded og konsistent i din rådgivning.

Som kollega kan du arbejde selvstændigt og trives i et dynamisk miljø med mange og varierende arbejdsopgaver. Du er målgruppeorienteret og formår at omsætte og formidle din rådgivning både skriftligt og mundtligt.

Da opgaverne er mange og varierende, er du ikke bleg for at åbne nye områder op, hvis der viser sig at være særlige behov for udvidet rådgivning hos DRC’s medlemmer.

 

Vilkår

Løn efter aftale og pensionsordning.

Tiltrædelse: snarest muligt.

 

Ansøgningen

DRC ønsker at fremme mangfoldigheden på kontoret og opfordrer derfor alle kvalificerede ansøgere til at søge stillingen uanset alder, etnicitet, seksuel orientering, religiøse tilhørsforhold, funktionsnedsættelse, hudfarve og køn.

Du kan få yderligere oplysninger om stillingen hos Direktør Torben E. Hoffmann Rosenstock på tlf. nr. 41316010.

Ansøgning, bilag, cv og eksamenspapirer sendes snarest muligt til juridisk chefkonsulent Birgitte Wad pr. mail bwa@thehost.dk og senest den 30. november 2021. Vi gør opmærksom på, at vi holder samtaler løbende.

 

Om DRC

Danmarks Restauranter & Cafeer (DRC) blev stiftet i 1939 og er i dag Danmarks største brancheforening for restauranter, cafeer og natforretninger. DRC’s sekretariat drives af 15 dedikerede og kompetente medarbejdere, der hver dag arbejder for at servicere foreningens medlemmer og udvikle og fremtidssikre branchen.

Er du stud.jur.? Se vores opslag vedr. jurastuderende til arbejdsretslig afdeling HER.

 

Vil du vide mere om

vores arbejde?