Vælg en side
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

HR-event om Generation Z (København)

19 april, 2023 @ 09:00 - 11:00

Gratis

DRC INVITERER TIL HR EVENT OM GENERATION Z

Generation Z er generationen der er født mellem 1995 og 2010 og altså den generation, hvor mange af dem er nye på arbejdsmarkedet netop nu. Men hvem er de? Hvilke unge-profiler har de, og hvordan kan virksomheder tiltrække de unge fra netop generation Z? Hvordan kan ledere blive dygtige til at fastholde, tilknytte og motivere de unge medarbejdere i vores branche og hvad skal de være særligt opmærksomme på? Alt dette og meget mere kan du få svar på ved dette event som DRC står for sammen med  Rasmus Lindgaard fra CompanYoung. Rasmus vil på baggrund af mange års erfaring og analyser af unges valg give et indblik i, hvad der kendetegner unges drømme og deres valg af karriere og uddannelse i dag.

Om CompanYoung
CompanYoung er et konsulenthus med speciale i tiltrækning og fastholdelse af den unge generation. De rådgiver og skaber løsninger for virksomheder, uddannelsesinstitutioner og brancheorganisationer.
Rådgivningen er altid stærkt funderet i viden om målgruppen, som stammer fra mange undersøgelser, heriblandt Danmarks største undersøgelse af unges valg af ungdomsuddannelse og karriere.

Rasmus Lindgaard er videnschef i CompanYoung og har det overordnede ansvaret for CompanYoungs forskning og viden om de unge. Udover at være foredragsholder, rådgiver han på strategisk niveau virksomheder og uddannelsesinstitutioner , når det handler om tiltrækning, ledelse og motivation af de unge.

TILMELD DIG HER.

Tilmelding senest den 12.april.

Detaljer

Dato:
19 april, 2023
Tidspunkt:
09:00 - 11:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
,
Hjemmeside:
https://www.thehost.dk/drc-inviterer-til-hr-event-om-generation-z/

Sted

SOHO, mødelokalet Oasen
Flæsketorvet 68
København, 1711

Arrangører

DRC
CompanYoung