Vælg en side

Få undervisning i førstehjælp

5. april, 2024Branchen // Uddannelse

Hvis ulykken skulle være ude, er de vigtigt, at de nærmeste har de rigtige kompetencer.

I samarbejde med DuKanHjælpe tilbydes nu undervisning i førstehjælp og hjertestartere. Kurserne kan både tages som almindelige kurser, kombineret kursus med E-læring eller som AMU kurser. DuKanHjælpe har undervisere i hele landet og de har alle mange års erfaring fra ambulancetjenesten, så I kan få svar på alle de ting I brænder inde med.

Se mere om DuKanHjælpe her: www.dkh.dk

Jeres muligheder som bestiller af kurser:

 

Undervisning i førstehjælp:

Kan afholdes som f.eks. 3 eller 4 timers kurser med flg. indhold:

  • Hjertelungeredning
  • Brug af hjertestarter
  • Stabilt sideleje
  • Praktiske øvelser tilpasset jeres restaurant.

 

Førstehjælp som kombineret e-læring og praktisk træning:

Godkendt af Dansk Førstehjælpsråd. Du kan kombinere e-learning med praktisk træning for maksimal effektivitet. Alle medarbejdere modtager et link til online teori som tager ca. 30 minutter og derefter er de klar til 2 timers praktisk træning. Fokus er netop hjertelunge-redning og brug af hjertestarter. Med overstående koncept sparer du 2 timer pr. medarbejder i forhold til de normale 4 timers kurser.

(Kurset kan også gennemføres som e-læring uden den praktiske del).

AMU kurser:

Ved både 3 og 4 timers kurser er der mulighed for at lave dem som AMU kurser, således at du kan få løntilskud til deltagerne, så løntilskuddet dækker kursusprisen.

Hjertestarter

Du har mulighed for at enten købe eller leje hjertestartere gennem DuKanHjælpe. Og med en servicekontrakt tager vi hele ansvaret for at den altid virker. Så du kan have ro i maven.

Actioncards:

I førstehjælpskurserne kan også indlægges træning med produkterne fra action-cards.com som vi også har en samarbejdsaftale med. Actioncards kan også købes gennem DuKanHjælpe med samme medlemsfordele som hidtil.

Bestilling – Rabat som medlem af DRC:

Hvis du bestiller førstehjælpskurser eller hjertestartere ved DuKanHjælpe gennem DRC, gives 10% rabat på normalprisen hos DuKanHjælpe.

Du kan kontakte Dennis, fra DuKanHjælpe, på mail: dennis@dkh.dk eller tlf.: 22418114 hvis du gerne vil høre mere om mulighederne.

Se DuKanHjælpes flyers her:

 

Vil du vide mere om

vores arbejde?

Danmarks Restauranter & Cafeer, DRC, er restauratørernes brancheorganisation, som tilbyder medlemskab til alle danske restauranter, cafeer, barer, diskoteker, hoteller og overnatningssteder m.m.