Vælg en side

Hvordan står det til med bæredygtighed i branchen?

18. november, 2025Bæredygtighed // Branchen

Hjælp os med at kortlægge bæredygtighed i restaurationsbranchen og få et unikt indblik i, hvordan din egen virksomhed ligger i forhold til resten af branchen.

Hvorfor er det vigtigt? 

Dine svar er med til at skabe et retvisende billede af, hvor langt vi er nået med bæredygtighed som branche – og hvilke udfordringer, vi står overfor. Resultaterne bliver brugt til at udvikle bedre løsninger og støtte til restauratører. Undersøgelsen gentages én gang årligt for at følge udviklingen. Analysen blev gennemført første gang i 2024.

 

Hvad får du ud af det? 

Som tak modtager du en anonymiseret rapport, hvor du får indblik i, hvordan andre restauratører arbejder med bæredygtighed – og hvordan din egen virksomhed ligger i forhold til resten af branchen. Rapporten kan bruges direkte i dit arbejde med forretningsudvikling og grøn omstilling. 

Hvem skal svare? 

Du er den rette til at besvare undersøgelsen, hvis du har indsigt i jeres arbejde med bæredygtighed – f.eks. via indkøb, menuvalg eller drift. Det kan være, du er køkkenchef, indkøbsansvarlig, daglig leder eller ansvarlig for bæredygtighed. Hvis det ikke er dig – så send den gerne videre til den rette i din virksomhed.  

Anonymitet

Spørgeskemaet tager max 10 min. at besvare. Din besvarelse bliver 100 % anonymt behandlet.

Resultatet fra undersøgelsen udveksles med og behandles af DRC, Food Organisation of Denmark og Dansk Cater.

Vil du vide mere om

vores arbejde?