Vælg en side

Ny uddannelse giver medarbejdere et fagligt boost

4. juni, 2021Uddannelse

Vil du opbygge dine medarbejderes kompetencer inden for både værtskab og restaurantdrift, råvarekendskab og bæredygtighed? Give dem en kort grunduddannelse med bred faglig viden og kompetencer, de kan bygge videre på? Så skal du kigge nærmere på vores nye uddannelse, Danish Hospitality Diploma.

Uddannelsen varer blot tre måneder og udbydes tre forskellige steder i Danmark –  i København, Roskilde og Silkeborg. Her vil dine medarbejdere få styrket deres basale kompetencer indenfor alt fra fødevarehygiejne og råvarekendskab til nøgletal, salg- og servicefærdigheder.

Uddannelsen udgør samtidig en solid, faglig trædesten for en videre karriere i din virksomhed og i branchen.

Lidt ekstra krydderi
I den nye uddannelse sætter vi alt ind på inspirationen. Vi vil ikke kun uddanne medarbejdere, men også inspirere dem til prøve nye råvarer og koncepter, tilrettelægge unikke gæsteoplevelser og finde deres helt egen version af det gode værtskab.

Derfor sparker vi uddannelsen i gang med et inspirerende kick-off, hvor deltagere får de første smagsprøver på uddannelsen og spændende oplæg fra branchens bedste. Det sker i slut-august/primo-september.

Undervejs i forløbet vil deltagerne desuden møde eksterne gæstelærer fra hele gastro- og hospitality-Danmark samt komme på spændende virksomhedsbesøg.

En afsluttende gruppeeksamen binder sløjfe om uddannelsen og giver deltagerne mulighed for at præsentere eget koncept med udgangspunkt i den viden, de har tilegnet sig undervejs.

Begrænsede pladser
Der oprettes kun tre elevhold i denne første runde af uddannelsen. En del pladser er allerede reserverede, så tøv ikke med at melde medarbejdere til.

Hvis der er behov for det, er der dog mulighed for at oprette ekstra hold på engelsk. Er dette aktuelt for én eller flere af dine medarbejdere, så kontakt os gerne på bwa@thehost.dk.

Læs mere og tilmeld dine medarbejdere her

Er du - eller en leder i din virksomhed - interesseret i at være gæsteunderviser på uddannelsen, så kontakt gerne Birgitte Wad, chefkonsulent i DRC, på tlf. 88939416 eller bwa@thehost.dk.

Vil du vide mere om

vores arbejde?