Skab nysgerrighed hos gæsterne om planterige måltider
Bæredygtighed // Branchen // FødevarerMed den store vækst, der er i dagligvarehandlen om at sælge convenience-måltider til forbrugerne, risikerer forbrugerne at miste kompetencer og nysgerrigheden til, hvordan man laver egne måltider med planter. Danmarks Restauranter og Cafeer arbejder målrettet på i samarbejde med sine medlemmer at skabe nysgerrighed hos gæsterne for planterige måltider på menuen igennem innovative oplevelser og fuld adgang til, hvordan måltidet er sammensat. At vække nysgerrighed er afgørende for, at man selv går hjem i køkkenet og eksperimenterer med egne planterige måltider.
Læs her, hvorfor Danmarks Restauranter og Cafeer mener det er vigtigt, at man skal huske oplysning om indhold og tilberedning, hvis man skal styrke madkompetencer, der gavner den grønne omstilling:
Og læs mere her om, hvad du kan gøre med kommunikationen om alt det grønne i din virksomhed: