Vælg en side

Tilmeld dig senest i dag: Smag på fremtiden

Branchen // Fødevarer

Du inviteres til at smage på fremtiden. Planet Copenhagen afholder nemlig event om formen på fremtidens menuer, som finder sted tirsdag den 10. juni 2025 kl. 09.00–13.00 i Væksthuset i Operaparken.

Der stilles skarpt på de danske fødevarepionerer, der er i fuld gang med at forme fremtidens menuer på en ny måde. Du får mulighed for at møde en række spændende start-ups og inspirerende talere, som er ved at sætte nye standarder for, hvordan vi producerer og serverer mad.

 

Hvad kan du se frem til?

  • Oplæg af Søren Ejlersen, Medstifteren af Aarstiderne - om fremtidens fødevareproducenter
  • Mød Plantedrengene fra Baka d’ Busk, og få en lille smag på deres nytænkende, grønne køkken
  • Oplev Matr Foods, Nutrumami og Funga Farm - tre danske start-ups, der på hver sin måde gentænker plantebaserede fødevarer
  • Netværk med kollegaer og virksomheder
  • Frokost fra Væksthuset

 

Program: 

09:00: Ankomst og kaffe
09:15: Velkomst ved WOCO, Catharina, Head of Sustainability
09:35: Oplæg fra Frame & Work om Planet Copenhagens nye identitet
09:50: Oplæg fra Søren Ejlersen - om fremtidens bæredygtige fødevareproducenter
10:25: Pause
10:45: Oplæg fra Plantedrengene fra Baka d’ busk, der fortæller om deres succes med at drive en grøn restaurant på en nytænkende måde
11:15: Case-præsentation: Matr foods, Nutrumami og Funga farm
12:00: Frokost & afrunding

13:00: Tak for i dag

 

Arrangementet er relevant for alle typer turismevirksomheder – hvad enten du driver hotel, restaurant, venue, bureau eller noget helt andet – og har direkte eller indirekte berøring med mad og forplejning. Tag gerne dit køkkenteam med!

Vil du vide mere om

vores arbejde?

Danmarks Restauranter & Cafeer, DRC, er restauratørernes brancheorganisation, som tilbyder medlemskab til alle danske restauranter, cafeer, barer, diskoteker, hoteller og overnatningssteder m.m.