Uddannelse: Bæredygtighed og servicedesign

30. juni, 2022Bæredygtighed // Uddannelse

 

Uddannelse – Bæredygtigt servicedesign

Hvad er en bæredygtig restaurant? Hvad er en bæredygtig fødevare? Og hvordan formidler vi arbejdet med bæredygtighed til kollegaer og gæster?

I samarbejde med Asnæs & Vangstrup har vi udviklet et uddannelsesforløb til medarbejdere, ledere og virksomheder, der ønsker at lære mere om- og arbejde målrettet med bæredygtighed. På kurset vil DRC stå for undervisningen ift. de ovenstående spørgsmål.

I uddannelsen vil I skulle arbejde med, hvordan I kobler service og den gode gæsteoplevelse med arbejdet med bæredygtighed.

Tilmelding sker ved henvendelse på mailadressen: uddannelse@asnaes-vangstrup.dk eller telefon 70234808.

Datoer for undervisningen er:

Dag 1:               24 oktober
Dag 2:               4. november
Dag 3:               10. november
Eksamen:         21 november

 

Vil du vide mere om

vores arbejde?