FIRE FORLØB FOR RESTAURANTER I HOVEDSTADEN

De sidste 18 måneder har været hårde for alle i branchen, og mange står nu overfor nye udfordringer oven i den daglige drift. Derfor spurgte vi i foråret en række restauranter, hvad deres største udfordringer var i dag – og på den baggrund tilbyder vi nu fire rådgivningsforløb i efteråret 2021 til restauranter i Region Hovedstaden. Her vil eksperter med hands on-erfaring hjælpe jer med at lægge en effektiv og overskuelig handlingsplan med udgangspunkt i netop jeres behov, udfordringer og muligheder.

Hvert rådgivningsforløb bliver endeligt tilrettet, så det passer til jer tilmeldte restauranter. Er I kolleger i branchen, der står over for samme udfordringer, kan I sagtens gå sammen med andre i jeres netværk og tilmelde jer sammen, og I kan tilmelde jer flere end et forløb. 

HVORDAN REKRUTTERER DU BEDST?

Vi diskuterer og udvikler tiltag til bedre at tiltrække og fastholde medarbejdere. Eksempler fra restaurationsverdenen såvel som andre brancher; korpsånd og work/life-balance; positionering blandt potentielle medarbejdere i ind- og udland. Konkrete tiltag til at tackle medarbejderudfordringerne. (Mandag i uge 44 og 46. Fire timer pr. gang)

MARKEDSFØRING OG RELATION TIL LOKALE GÆSTER

Når turisterne udebliver, bliver de lokale gæster endnu vigtigere at fastholde. Få viden om hvordan du styrker relationen til de lokale via bl.a. sociale medier, så I bliver hinandens ambassadører. (Mandag i uge 43 og 45. Fire timer pr. gang)

FIRE MÅDER AT SKABE MERSALG PÅ

Få indsigt i fire måder, en restaurant kan øge omsætningen på, samt konkrete værktøjer til at arbejde struktureret med mersalg: Nye kunder, hyppigere besøg, højere gennemsnitssalg og øget kapacitetsudnyttelse. (Mandag i uge 43 og 45. Fire timer pr. gang)

NØGLETAL OG UGERUTINER

Vi præsenterer dig for en lille, men effektiv og praktisk operationel værktøjskasse og træning i at anvende den: Nøgletal, hvordan man finder dem, hvordan man bruger dem, essentielle møder mm. (Mandag i uge 44 og 46. Fire timer pr. gang)