Vælg en side

THE HOST GAVEKORTET RUNDER 30.000 SOLGTE KORT

29. juni, 2021Branchen

Der har været stor interesse for branchens helt eget gavekort, The Host Gavekortet, siden lanceringen i starten af maj. I denne uge runder bestillingerne i webshoppen de 30.000 gavekort, og det skaber begejstring både i DRC og hos de mange tilmeldte restauratører og oplevelsessteder.

”Vi er simpelthen så glade og lettede over, at så mange af landets virksomheder har valgt at købe gavekortet,” siger Jeppe Møller Herskind, sekretariatschef i DRC, og fortsætter:

”Mange købere har stået på sidelinjen og set vores branche tage de hårde slag under coronaen. De har ventet på en mulighed for at give os en håndsrækning, og det er så blevet muligt med gavekortet. Samtidig får deres medarbejderne et klap på skulderen for godt arbejde i et år fyldt med store omvæltninger – på den måde er initiativet til glæde for alle.”

Hjælper en branche i modvind
Siden starten af maj er gavekortbestillingerne rullet ind fra virksomheder i hele landet, hele vejen fra Brovst til Køge, og det skyldes formodentlig ordningens gode, geografiske dækning med over 900 oplevelsessteder i DK. Køberne er alt fra små lægepraksisser og selvstændige glarmestre til helt store virksomheder som Danish Crown og Royal Unibrew med flere tusinde medarbejdere.

Senest har byggemarkedskæden Bygma bestilt gavekort til sine i alt 1.300 medarbejdere:

”Vi vil gerne påskønne alle vores medarbejdere, der har holdt hjulene i gang i en særdeles udfordrende periode, hvor der er trukket store veksler på dem,” siger adm. direktør for Bygma Gruppen, Peter H. Christiansen, og fortsætter:

”Samtidig føler vi som en stor dansk virksomhed - der opererer i en branche, der har haft medvind under Corona-pandemien - en forpligtelse til at give en hjælpende hånd til hotel- og restaurationsbranchen, hvor det ikke er gået lige så godt. Det giver derfor rigtig god mening for os at koble disse to formål sammen.”

Interesseret i at købe The Host Gavekortet? Læs mere her

Lille initiativ med stor effekt
Således kan Bygmas medarbejdere godt begynde at glæde sig til den spise- eller overnatningsoplevelse, der venter forude. Det samme kan de mange restauranter, hoteller og oplevelsessteder, der modtager gavekortene – blandt andre Restaurant Flammen med sine i alt 17 restauranter. Her er administrerende direktør, Piet Klein, særligt begejstret:

”Vi er rigtig glade for at være med i det her fantastiske initiativ, der på sympatisk vis inkluderer alle i branchen, store som små,” siger han og fortsætter:

”I starten havde vi vores tvivl, om gavekortet nu også ville få den effekt, som man håbede på, men jeg må sige, at den tvivl er manet i jorden. Mange gæster har siden lanceringen lagt vejen forbi vores restauranter med gavekortet, og det er vi dybt taknemmelige for. Så tak til alle virksomhederne, der ved køb af gavekortet rækker branchen en hjælpende hånd - og ikke mindst tak til alle kollegerne i branchen, der har bakket op om initiativet.”

Er din restaurant, bar, hotel el.lign. endnu ikke med i The Host Gavekortet? Tilmeld dig her

Vil du vide mere om

vores arbejde?