Vælg en side

CSR-rådgivning

FAIR NATTELIV

 

DRC har udarbejdet en række materiale for at højne trygheden i nattelivet blandt både medarbejdere og gæster.

Forside » ESG » Fair natteliv

FAIR NATTELIV

I kampen for et bedre og mere trygt natteliv, står vi langt stærkere med så mange medlemmer sammen. Det er et klart mål, at vi sammen kan gøre en forskel i nattelivet og styrke diverse vilkår for de enkelte.

I løbet af de sidste ti år er alkoholbevilling til nattelivet alene i København steget med 60 %. Det betyder mange flere muligheder for de besøgende, og det betyder større kamp om kunderne for de forskellige restaurationer i nattelivet. De mange restaurationer, der oftest ligger tæt på hinanden, samt ændring af rygeloven, har fået flere mennesker i gaderne. Der er større tendens til at besøge flere steder og gå fra sted til sted. Det skaber naturligvis mere liv uden for restaurationerne og dermed mere støj og eventuelle sammenstød.

DRC har udarbejdet en række materiale for at højne trygheden i branchen blandt medarbejdere og gæster. Download vores guide til ansatte i restaurations- og nattelivet om håndtering af seksuelle overgreb og andre krænkelser i nattelivet samt action cards for grænseoverskridende adfærd blandt gæster.

ACTION CARDS

GUIDES

Download vores action cards og have dem liggende i jeres restaurationer. Disse er let afkodelige i vanskelige situationer.

Download vores guides og brug dem til at klæde jeres medarbejdere ordentligt på til forskellige situationer.