Brancheforening for NATTELIV

Som en del af DRC er det landsdækkende netværk DRC NAT.

DRC NAT har eksisteret siden 2010 som et særligt netværk for DRC medlemmer, der driver diskoteker, natklubber, barer, værtshuse og lignende - altså alle dem med sen lukketid. Netværket er opstået på initiativ fra aktører i nattelivet, med ønske om at skabe et bedre sammenhold omkring arbejdet for bedre vilkår for den enkelte restauratør og et mere positivt og nuanceret billede af nattelivs-branchen.

DRC NAT har cirka 350 medlemmer over hele landet og er således den største brancheforening for nattelivsforretninger i Danmark. DRC har medlemmer, der spænder fra store nattelivskoncerner til små iværksættere.

Er man som DRC-medlem indehaver af diskotek, spillested, bar eller natklub, er det gratis at tilmelde sig netværket.

Det kan du gøre på mail: drc@thehost.dk eller tlf.: 33 25 10 11.

ET TRYGT NATTELIV

I kampen for et bedre og mere trygt natteliv, står vi langt stærkere med så mange medlemmer sammen. Det er et klart mål, at vi sammen kan gøre en forskel i nattelivet og styrke diverse vilkår for de enkelte. 

I løbet af de sidste ti år er alkoholbevilling til nattelivet alene i København steget med 60 %. Det betyder mange flere muligheder for de besøgende, og det betyder større kamp om kunderne for de forskellige restaurationer i nattelivet. De mange restaurationer, der oftest ligger tæt på hinanden, samt ændring af rygeloven, har fået flere mennesker i gaderne. Der er større tendens til at besøge flere steder og gå fra sted til sted. Det skaber naturligvis mere liv uden for restaurationerne og dermed mere støj og eventuelle sammenstød.

DRC har udarbejdet en række materiale for at højne trygheden i branchen blandt medarbejdere og gæster. Download vores guide til ansatte i restaurations- og nattelivet om håndtering af seksuelle overgreb og andre krænkelser i nattelivet samt action cards for grænseoverskridende adfærd blandt gæster.

ACTIONCARD - UØNSKET TILNÆRMELSER
ACTIONCARD - GRÆNSEOVERSKRIDENDE ADFÆRD INKL. TALESPROGBRUG
ACTIONCARD - MISTANKE OM DRUG ELLER DATERAPE
ACTIONCARD - SEKSUELLE OVERGREB OG KRÆNKELSER
CHARTER - ANSVARLIG ADFÆRD OVERFOR SIKKERHEDSVÆRTER
HÅNDTERING AF KRÆNKELSER OG SEKSUELLE OVERGREB

ET NETVÆRK FOR NATTELIVETS BRANCHEAKTØRER

Bliv medlem af DRC NAT og udnyt de mange muligheder og fordele ved at være en del af Danmarks største netværk for nattelivsforretninger.
DRC Nat -brancheorganisation for natteliv, barer, natklubber, diskoteker og værtshuse

Kontakt os

København

Danmarks Restauranter og Caféer
Dronningens Tværgade 8A
DK-1302 København K
Mail: drc@thehost.dk
Tlf.: +45 3325 1011
CVR: 83840315

Odense

OFF13
Thujavej 13
DK-5250 Odense SV
Tlf.: +45 3325 1011
CVR: 83840315

Persondatapolitik