Nå ud til tusindvis af kunder med Bevardelokale.dk

Restauratører kan nemt og frit lægge tilbud op på bevardelokale.dk. Sitet fungerer som et online udstillingsvindue og skal hjælpe handlende med at markedsføre sig i eget lokalområde. Samtidig får danskerne mulighed for at få et godt tilbud og støtte lokalt.

DRC's samarbejdspartner Verifone står bag bevardelokale.dk, og har netop lanceret initiativet som følge af coronakrisen. I takt med at tilbuddene kommer op, vil digital markedsføring understøtte trafikken på siden og skabe lokal handel.

Mange mindre handlende har ikke et set-up til e-handel eller en tilstedeværelse på sociale medier. Vi vil med ét slag give dem en digital salgskanal her og nu. De handlende skal selv lægge deres tilbud op, men det vil være helt uden omkostninger for både købere og sælgere. De handlende undgår også at skulle bruge penge på annoncering. Vi har dygtige folk tilknyttet vores marketingafdeling, som har erfaring med at annoncere på de sociale medier, og de vil give bevardelokale.dk et stort boost. Vi håber med dette initiativ at bidrage til at bevare kundegrundlaget hos lokale handlende” siger adm. direktør Chris Lund-Hansen fra Verifone.

Verifone leverer over halvdelen af betalingsterminalerne i Danmark - både til store kæder og helt små handlende - og har over 30.000 danske kunder på kundelisten, der i disse dage bliver kontaktet om muligheden for at benytte bevardelokale.dk.

Der er kun to vilkår for at tilmelde din restauration: At du har et CVR-nr., og at Verifone må kontakte dig med et godt tilbud. Du forpligter dig ellers ikke til noget og betaler ingenting for at være med. Det er også gratis for dine kunder, som handler direkte med dig. De første DRC-medlemmer, der tilmelder sig, får desuden mulighed for at lave en casehistorie i samarbejde med Verifone og DRC, og kan dermed booste promoveringen af sin restauration yderligere.

Målet er tillige, at bevardelokale.dk skal leve videre efter coronakrisen. Besøg hjemmesiden eller download 'Bevar de lokale'-postkort for mere information.