Krak

Krak er digital sparringspartner for små og store virksomheder i Skandinavien, både B2B og B2C. Vores kernekompetencer er Google Ads, SEO, SEM, hjemmesider, Display banner og sociale medier. Vi hjælper tusindvis af virksomheder med at styrke deres online tilstedeværelse, så deres kunder kan finde præcis det de søger, på det rigtige sted, og på det rigtige tidspunkt!

Gode relationer giver gode resultater

Vores team af specialister fokuserer udelukkende på at hjælpe dig med at få succes med din tilstedeværelse på nettet. Vi skræddersyer den bedste løsning baseret på data og dine unikke ønsker og behov. Det er vigtigt for os, at du oplever en høj værdi af vores samarbejde. Din succes er vores succes – så lad os hjælpes ad.

Hver eneste uge søger 1.3 millioner købeklare kunder efter virksomheder på Krak og De Gule Sider 

Ligesom på Google tilfalder flertallet af søgningerne de virksomheder, der ligger i toppen af resultatlisterne. Derfor er det er vigtigt, at netop din virksomhed har de rigtige søgeord, så du kan blive fundet før dine konkurrenter. Bliv set først, og få flere potentielle kunder.

Fordele som DRC-medlem:

Gennem dit medlemskab hos Danmarks Restauranter og Caféer har du nu mulighed for at få 30% medlemsrabat, når du køber annoncering på Krak og De Gule Sider.

Fordelen med annoncering på Krak og De Gule Sider:

  • Du annoncer direkte til de kunder, der allerede leder efter det du tilbyder.
  • Kunderne kan altid finde dig
  • Effekten af din annoncering er målbar og transparent.
  • Google elsker Krak og De Gule Sider
  • Gratis rådgivning om din tilstedeværelse på nettet - gennemgang af din digitale synlighed i dag.

Google elsker ♥ Krak

Det er vigtigt at være opmærksom på, at det ikke spiller nogen rolle, hvor kunder starter deres søgning. Det vigtigste er at vide, hvor de afslutter deres søgning. Jo, bedre du fremstår på Krak.dk og Degulesider.dk, desto større chance er der for, at din virksomhed findes, når kunderne søger på Google. En stor del af Kraks og De Gule Siders trafik kommer via søgninger fra Google. Når du annoncerer hos Krak forbedres dine muligheder derfor automatisk for at blive fundet på Google. I de fleste tilfælde vil en annoncering på Krak og De Gule Sider derfor ligge højere på Googles resultatliste end din virksomheds egen hjemmeside. Nysgerrig? Er du blevet mere nysgerrig på, hvad Krak og De Gule Sider kan gøre for dig og din virksomhed? Så kontakt os via nedenstående kontaktformular.