SØG PÅ SIDEN

Tak, fordi du kigger forbi.

Danmarks Restauranter & Cafeer, DRC, er restauratørernes brancheorganisation, som tilbyder medlemskab til alle danske restauranter, cafeer, barer, natklubber, hoteller og cateringvirksomheder mv. Vi er restaurationsbranchens største repræsentant med over 1.500 medlemsvirksomheder.

København

Danmarks Restauranter og Caféer
Dronningens Tværgade 8A
DK-1302 København K
Tlf.: +45 3325 1011
CVR: 83840315

Odense

OFF13
Thujavej 13
DK-5250 Odense SV
Tlf.: +45 3325 1011
CVR: 83840315

Design af bæredygtige serviceydelser og gæsteoplevelser

Bæredygtig servicedesign

BÆREDYGTIGHED OG GÆSTEOPLEVELSE

En akademiuddannelse, hvor du optjener 5 ECTS-point. Uddannelsen giver merit på Asnæs & Vangstrups Akademiuddannelsen i Oplevelsesøkonomi.

DRC har igennem de seneste år arbejdet målrettet med projekter rettet imod, hvordan restaurationsbranchen kan drive ansvarlig og bæredygtig virksomhed. Arbejdet med samfundsansvar er en kontinuerlig proces mod konstant fokus på forbedringer, og hvordan virksomheder kan være med til at sikre social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed.

Men bæredygtigheden skal også gå hånd i hånd med den gode gæsteoplevelse. Den gode service gør verden til et bedre sted at være. Den gode serviceydelse gør en forskel i menneskers liv, fordi den bygger på reel indsigt i brugeres og kunders virkelighed, ønsker, problemer og behov. Den gode serviceydelse er effektiv, inddrager brugernes perspektiv og samtidig forholder den sig til, hvad der er muligt ud fra et større bæredygtigt perspektiv.

Det tager vi fat på i denne uddannelse, hvor fokus er på hvordan serviceydelser skal designes, så den er bæredygtig, belaster miljøet mindst muligt, samtidig med at de skal bidrage til, at gæsterne får en god oplevelse.

Uddannelsen gennemføres som fysiske samlinger.

Datoerne er: 

  1. marts - Undervisning i Holte 
  2. marts - Undervisning i Holte
  3. marts - Undervisning i Holte 
  4. april - Eksamen

Pris: 10.400 kr. ex moms 

For at blive optaget på uddannelsen skal du som minimum være faglært eller studentereksamen/HF og 2 års erhvervserfaring. 

Hvis du har andet erfaring/kompetencer, kan disse kompetencer eventuelt oversættes, så du kan optages på uddannelsen. Hvis der skal søges uddannelsesstøtte m.v., er der derudover nogle betingelser, der skal være opfyldt.  

Send en mail til uddannelse@asnaes-vangstrup.dk  med dine spørgsmål.