Et stærkt fællesskab for restauratører

BLIV MEDLEM

DRC tilbyder medlemskab til danske restauranter, cafeer, barer, diskoteker, hoteller mv. Medlemskab tilbydes alle restauratører - uanset om man har overenskomst eller ej. Som medlem af DRC bliver du en del af landets største branchefællesskab for restauratører med ca. 1.500 medlemsvirksomheder.

 

Bliv medlem af det største restauratørfællesskab

Politisk arbejde på samtlige niveauer

DRC arbejder konstant på at forbedre vilkårene for branchens udøvere og varetager dine interesser over for myndigheder og politikere på Christiansborg og kommunalt. DRC er aktive i råd, nævn og udvalg og er med til at sætte den politiske dagsorden i pressen. Det store fællesskab bag DRC giver en politisk stemme - vi har alle et ansvar for, at branchen bliver hørt.

 

Branchespecialiseret juridisk rådgivning

Som medlem i DRC har du altid adgang til juridisk rådgivning og advokatbistand. Vores juridiske afdeling er specialiseret i emner, der særligt kendetegner restaurations- og hotelbranchen. Afdelingen rådgiver i det daglige DRC's medlemmer med højspecialiseret viden inden for erhvervsret og arbejdsretDu har ligeledes adgang til CSR-rådgivning.

 

Medlemsfordele med omkostningsbesparelser

Du kan til enhver tid drage nytte af en lang række medlemsfordele og tilbud fra DRCs mange samarbejdspartnere. Således opnås store besparelser på bl.a. forsikring, pension, egenkontrol, indløsnings- og betalingsaftaler, grossister, vagtplanlægning, gas, el, brændstof og meget, meget mere.

 

TILMELDING OG KONTINGENT

Klik på bliv medlem-knappen for adgang til kontaktformular eller ring på 33 25 10 11. Så hjælper vi dig med at beregne dit kontingent. Se også vores kontingentsatser her.

MEDLEMMET PLUTO OM DRC

Hos Pluto-gruppen bruger vi på daglig basis DRC's juridiske services. De er specialister på brancherelevante juridiske forhold, herunder specielt bevillingsforhold, erhvervslejekontrakter og andre relevante kontraktforhold. Ydermere er deres kontaktflade i og omkring branchen uden sammenligning. DRC er branchens go-to organisation!

Jesper Madirazza-Marcussen, CEO og medejer, Pluto Group

 

MEDLEMMET COFOCO OM DRC

Som medlem af DRC står vi sammen med kollegaer i et stærkt fællesskab, der arbejder med samme positive dagsorden for at forbedre branchen og sikre en mere bæredygtig fremtid. DRC forener nogle af de største aktører i branchen og gør et stort og vigtigt arbejde for at fremme den danske restaurationsbranche både nationalt og internationalt.

Christian Lytje, stifter, medejer og direktør, Cofoco

MEDLEMMET KADEAU OM DRC

Kadeau er medlem af DRC, fordi branchefællesskabet inkluderer os restauratører. Vi identificerer os med DRC’s værdisæt for bæredygtig omstilling og samfundsansvar - og samtidig ved vi, at Kadeau i selskab med DRC’s andre medlemmer kan påvirke dagsordenen for branchen.

Nicolai Nørregaard, medstifter og chefkok, Kadeau

 

MEDLEMMET REKOM OM DRC

Hos REKOM er vi medlemmer hos DRC, da DRC som brancheorganisation styrker fællesskabet mellem danske natforretninger. DRC sætter fokus på udviklingsmuligheder såvel som udfordringer i branchen og kommer med innovative løsningsmodeller for begge dele.

Adam Falbert, adm. direktør og partner, REKOM Group A/S

Værdier og samfundsansvar

DRC's værdisæt og vedtægter bygger på samfundsansvar (CSR), herunder at sikre ansvarlig virksomhedsadfærd hos restaurationsbranchens aktører og værdikæder. Vi står bag brancheinitiativet REGA (Restauratørernes Garantiordning)Her sætter DRC fokus på miljømæssig, social og økonomisk bæredygtighed i branchen. Når du er medlem af DRC har du adgang til CSR-rådgivning. Det er ikke et krav, at du er medlem af REGA.

Som medlem i DRC er du automatisk medejer af brancheorganisationen, og du får indflydelse på branchen. Du bliver en del af et stort netværk af restauratører, hvor alle har mulighed for at komme til ordre.

Vi har medlemmer, som ejer nogle af Danmarks allerstørste restaurationskæder, og medlemmer, der har små lokale restaurationer. Alle har en stemme. I DRC tror vi på sammenhold, og der er plads til alle.

Hos DRC sætter vi restauratørernes frihed i højsædet. Vi er en brancheorganisation, der arbejder i øjenhøjde med medlemmerne. Det gælder både vores juridiske afdeling, der er specialiseret i de emner, som medlemmerne dagligt bliver udfordret af - og vores bestyrelse, der selv er fagfolk og driver restaurationer. DRC er en brancheorganisation af restauratører for restauratører!

Pris for medlemskab i brancheorganisationen DRC afhænger af antal restaurationer.

Vil du være medlem af Danmarks Restauranter & Caféer? Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Velkommen til bords!

Kontakt os

København

Danmarks Restauranter og Caféer
Dronningens Tværgade 8A
DK-1302 København K
Mail: drc@thehost.dk
Tlf.: +45 3325 1011
CVR: 83840315

Odense

OFF13
Thujavej 13
DK-5250 Odense SV
Tlf.: +45 3325 1011
CVR: 83840315

Persondatapolitik