Vælg en side

Erhvervspuljen 2023 er snart tom

Branchen

Der er snart ansøgt for samtlige af de 378,3 mio. kr., der er afsat til Erhvervspuljen i 2023. I skrivende stund er der 51,3 mio. kr. tilbage i puljen i år, og der modtages stadig mange ansøgninger.

For at sikre, at virksomheder fortsat kan søge tilskud til energi- og CO2-besparende projekter, åbnes senest den 1. november 2023 for ansøgninger til de 614 mio. kr., som forventes, der vil være i puljen i 2024. Hvis der forinden modtages ansøgninger for mere end de 51,3 mio., fremrykkes åbningsdatoen for 2024-midlerne.

Det vil dermed stadig være muligt at søge tilskud fra Erhvervspuljen resten af året, og virksomhederne kan fortsat påbegynde deres projekter, så snart de har modtaget en kvittering fra Energistyrelsen. Den sendes umiddelbart efter, at ansøgningen er modtaget.

Virksomhederne skal fortsat være opmærksom på:

  • Hvis virksomhederne efter endt sagsbehandling får afslag på deres ansøgning, skal de selv afholde udgifterne til deres konkrete projekt.
  • Energistyrelsen kan først begynde sagsbehandlingen for ansøgninger til 2024-midlerne fra januar, når Finansloven for 2024 er trådt i kraft. Ansøgninger, som modtages forinden, vil derfor først blive behandlet i det nye år.

 

Vil du vide mere om

vores arbejde?

Danmarks Restauranter & Cafeer, DRC, er restauratørernes brancheorganisation, som tilbyder medlemskab til alle danske restauranter, cafeer, barer, diskoteker, hoteller og overnatningssteder m.m.