Lær at sætte de rigtige priser
København (Lokation følger) , DanmarkLær hvordan prissætning kan bruges til at forbedre din restaurations økonomi Hvad er den rigtige pris for min menu, og hvad skal jeg gøre for at finde ud af det? […]
Lær hvordan prissætning kan bruges til at forbedre din restaurations økonomi Hvad er den rigtige pris for min menu, og hvad skal jeg gøre for at finde ud af det? […]
Emballagenetværket drøfter udfordringer, problemer og mulige løsninger vedrørende emballage. Hvordan kan vi på tværs af interesserenter pege på muligheder for at nedbringe brugen af emballage i Danmark, særligt takeawayemballage. Hvordan […]
DRC inviterer til fysisk intromøde hos Valified. Mødet indbærer en introduktion til Valified og en efterfølgende dialog om ESG-rapportering. Tilmeld dig her. Med den grønne omstilling følger et støt stigende […]
REGA/CSR netværk REGA netværket drøfter samfundsansvar og bæredygtighed. Vi drøfter indsatser, handlinger, målinger og taler om best practice, der fastlægger, hvordan restaurationsbranchen bedst driver ansvarlig og bæredygtig virksomhed. Emner handler både […]
DRC inviterer til digitalt intromøde om Valified. Tilmeld dig her. Med den grønne omstilling følger et støt stigende krav om dokumentation, som for mange kan betyde et administrativt bøvl. Derfor […]
Kursus om whistleblowerordningen ved HR- og innovationschef Birgitte Wad og juridisk chef Sabine Boiskau Andersen. Den 24. juni 2021 blev whistleblowerloven vedtaget og som følge heraf skulle private virksomheder med over […]
Kursus om whistleblowerordningen ved HR- og innovationschef Birgitte Wad og juridisk chef Sabine Boiskau Andersen. Den 24. juni 2021 blev whistleblowerloven vedtaget og som følge heraf skulle private virksomheder med over […]
Kom med, når DRC inviterer til oplæg og rundbordssamtale hos Restaurant Hærværk d. 18. april, hvor vi støver bæredygtighedsbegrebet af og tager en snak om, hvad det reelt indbefatter; hvilke […]
DRC INVITERER TIL HR EVENT OM GENERATION Z Generation Z er generationen der er født mellem 1995 og 2010 og altså den generation, hvor mange af dem er nye på […]
Vil du beriges og udfordres i din HR-rolle af andre, som også arbejder med HR i restaurationsbranchen? Har du brug for inspiration og gensidig sparring om hverdagen i HR? Så […]
En stor del af de gældende overenskomster i branchen udløb 1. marts 2023. De nye overenskomster er nu forhandlet på plads, hvorfor vi vil gennemgå de ændringer overenskomstaftalerne medfører. Da […]
DRC afholder ordinær generalforsamling Efter et par år med online-afvikling af DRCs generalforsamling er vi klar til at slå dørene op for en generalforsamling, hvor du kan møde dine branchekollegaer […]