Vælg en side

Indkaldelse til generalforsamling 2023

Branchen

DRC afholder ordinær generalforsamling torsdag den 27. april fra kl. 10.00-14.00.

Sted: Copenhagen NXT Door, Bygmestervej 2, 2400 Kbh. NV

Efter et par år med online-afvikling af DRCs generalforsamling er vi klar til at slå dørene op for en generalforsamling, hvor du kan møde dine branchekollegaer ansigt til ansigt. Vi håber derfor, at du vil støtte op og deltage på DRCs årlige generalforsamling og høre, hvad DRC har fokuseret på i det forgangne foreningsår samt, hvad der kommer til at fylde i de kommende. Har du input eller forslag til foreningens medlemsrettede eller politiske aktiviteter, så er generalforsamlingen det rette sted at være deltagende.

Ud over det officielle program for generalforsamlingen vil der, umiddelbart efter generalforsamlingen, være mulighed for at besøge DRCs karrierefestival ”The Host Festivalen”, der i år afholdes i Demokratigaragen, Rentemestervej 57, 2400 København, blot et stenkast fra Copenhagen NXT Door, hvor generalforsamlingen afholdes.

Du kan læse mere om The Host Festivalen her.

Jf. § 13 i DRC's vedtægter skal forslag, der ønskes optaget på dagsordenen, være bestyrelsen i hænde senest 2 uger før generalforsamlingen.

Der er ikke valg til bestyrelsen på generalforsamlingen 2023.

• Læs DRC's vedtægter

Vil du vide mere om

vores arbejde?

Danmarks Restauranter & Cafeer, DRC, er restauratørernes brancheorganisation, som tilbyder medlemskab til alle danske restauranter, cafeer, barer, diskoteker, hoteller og overnatningssteder m.m.