DRC søger jurastuderende

Jurastuderende til DRCs juridiske afdeling i odense

Vi søger en jurastuderende, der har maksimum 1 år tilbage på bacheloren og har stor interesse for det arbejds- og erhvervsretlige område. Vi forestiller os, at du har haft fag, der relaterer sig til det arbejdsretslige område, såsom grundlæggende arbejdsret og kollektiv arbejdsret, og ligeledes fag, der relatere sig til det erhvervsretlige område.

Som stud.jur i DRC kommer du til at servicere DRCs medlemsvirksomheder inden for ansættelsesret og erhvervsret i restaurationsbranchen. Dine primære arbejdsopgaver vil hovedsagelig være telefonisk rådgivning af foreningens medlemmer samt andre ad-hoc opgaver. På sigt vil det være muligt at prøve kræfter med lettere skriftlig sagsbehandling.

Vi lægger stor vægt på, at du er ansvarsbevidst, arbejder selvstændigt samt er serviceminded og konsistent i din rådgivning. Du er målgruppeorienteret og formår at omsætte og formidle din rådgivning både skriftligt og mundtligt.

Som kollega kan du arbejde selvstændigt og trives i et dynamisk miljø med mange og varierende arbejdsopgaver. Du er målgruppeorienteret og formår at omsætte og formidle din rådgivning både skriftligt og mundtligt.

Om arbejdet i DRC
Vi tilbyder et job i en nytænkende progressiv og moderne brancheorganisation beliggende i henholdsvis Odense og København, hvor arbejdet med samfundsansvar, herunder menneskerettigheder, er grundstenen i det værdigrundlag, DRC bygger på. Du vil primært have din daglige gang i Odense.

Som stud.jur i DRC sparrer du i dagligdagen med engagerede og hjælpsomme kolleger, som sikrer en fagligt stærk og kompetent rådgivningsplatform, der for mange af DRCs medlemmer er en af de væsentligste årsager til, at der tegnes medlemskab netop hos DRC.

Som organisation hylder vi et fagligt udfordrende og uhøjtideligt miljø, hvor der er frihed til at planlægge og tilrettelægge dit arbejde, og hvor der er mulighed for både at dyrke og udvikle dit talent.

Vilkår
Vi søger en jurastuderende, der har mulighed for at arbejde 2-3 gange om ugen. Vi er selvfølgelig fleksible, så du ligeledes kan passe dit studie.
Løn efter aftale
Tiltrædelse: hurtigst muligt og senest 1. oktober

Ansøgningen
Du kan få yderligere oplysninger om stillingen hos advokatfuldmægtig Sabine Boiskau Andersen på tlf. 61 51 59 37.
Ansøgning, bilag, cv og eksamenspapirer sendes hurtigst muligt til sba@thehost.dk og senest den 15. september 2020. Angiv venligt "Jurastuderende til DRC" i emnefeltet.

Vi gør opmærksom på, at vi holder samtaler løbende.

OM DRC
Danmarks Restauranter & Cafeer (DRC) blev stiftet i 1939 og er i dag Danmarks største brancheorganisation for restauranter, cafeer og natforretninger. DRCs sekretariat drives af 15 dedikerede og kompetente medarbejdere, der hver dag arbejder for at servicere foreningens medlemmer og udvikle og fremtidssikre branchen.