Vælg en side

Danmarks Restauranter og Caféer

MEDLEMSADGANG

Velkommen til dit DRC-medlemslogin.

Her finder du al den information, du har brug for.

Velkommen

Her på siden har du adgang til alle dine medlemsfordele: herunder interne nyheder, juridisk rådgivning, kontrakter og formularer, vores politiske arbejde, uddannelsestilbud, CSR-rådgivning, tilbud fra samarbejdspartnere og meget mere.

Scroll også længere ned på siden for at se nyhedsfeed, der indsamler de relevante historier, som medierne skriver om branchen.

overblik over DRC's ydelser

JURIDISK RÅDGIVNING

Her finder du viden om DRC’s arbejds- og erhvervsretslige rådgivning samt branchespecialiserede vejledninger.

POLITISK ARBEJDE

DRC arbejder konstant på at forbedre vilkårene for branchen på kommunalt og nationalt plan.

UDDANNELSE

Opbyg dine egne samt dine lederes og medarbejderes kompetencer med DRC's uddannelsesmuligheder.

KONTRAKTER OG FORMULARER

Download kontrakter og formularer for ansættelse, elever, funktionærer, uddannelse, opsigelse mv.

ESG OG HR-RÅDGIVNING

Få vejledning og svar på dine spørgsmål om, hvordan du kan drive en mere bæredygtig virksomhed ud fra et socialt, miljømæssigt og økonomisk perspektiv.

MEDLEMSFORDELE

Som medlem i DRC kan du spare penge på en perlerække af gode tilbud fra vores samarbejdspartnere.

EVENTKALENDER

Her får du et overblik over de events, kurser, webinarer, uddannelser mv. som DRC tilbyder.

Logoer til download

Har du styr på IT-sikkerheden?

Risikoen for cyberkriminalitet, svindel og IT-angreb er større end nogensinde – og restaurationsbranchen er ingen undtagelse. Som restaurant er du afhængig af stabile IT-systemer lige fra kasseapparater, betalingsterminaler, bestillingssystemer til...

Få mere ud af dit medlemskab

Hos DRC arbejder vi hver dag for at styrke dine muligheder som restauratør. Derfor tilbyder vi to fleksible medlemskaber, så du kan vælge præcis det serviceniveau, der passer bedst til din virksomhed.DRC Basis Få adgang til: DRC’s stærke netværk og fællesskab...

Vores bønner er blevet hørt

I dag er fornyelse af alkoholbevillinger og nattilladelser en kompliceret og tidskrævende proces, og mange restauratørerne risikerer utilsigtet at miste deres bevillinger af administrative årsager. Det kan have ganske alvorlige konsekvenser for forretningen. Derfor...

Har I styr på jeres medarbejderes ferie?

Uanset om jeres medarbejdere er funktionærer, ikke-funktionærer, timeansatte eller månedslønnede, har de som udgangspunkt ret til fem ugers betalt ferie hvert ferieår. Ferien optjenes løbende med 2,08 feriedage pr. måned i ansættelse. Optjeningsperioden løber fra 1....

No & Low – den alkoholfrie bølge skyller ind over Danmark 

No & Low-drikkevarer går sin sejrsgang i danske detailbutikker, hvor både Dagrofa og Salling melder om tocifrede vækstrater. Sommerens festivaler er ingen undtagelse – alene på SMUKFEST steg salget med hele 30 %.  I den sammenhæng ønsker Hotel-og Restaurantskolen...

Event:  Bæredygtighed til Københavns turister

Madkulturen spiller en central rolle i den grønne omstilling, da vores valg af måltider, råvarer og produktionsmetoder har stor indflydelse på ressourceforbruget.  Arrangementet er til dig, der har med turisme og fødevarer eller forplejning at gøre, både direkte og...

Allan Schultz tog turen fra toppen til bunden og tilbage igen

DRC lagde onsdag d. 8. oktober lokaler til et formiddagsarrangement med kokken Allan Schultz fra Parsley Salon i Hellerup. Allan er uddannet under Erwin Lauterbach, der i sin tid havde den legendariske Restaurant Saison samme sted, og har arbejdet sammen med mange af...

Få styr på kommunikationen og respekter medarbejdernes privatliv

I en travl restaurationshverdag kan intern kommunikation hurtigt blive rodet. Med beskeder på Facebook, SMS’er og opslag i personalerummet og pludselig har man mistet overblikket. Samtidig ønsker mange medarbejdere at adskille arbejde og privatliv.   Ziik er bygget...

Nu er producentansvaret for emballage trådt i kraft – hvad du bør vide.

Hvad du bør sikre dig i forhold til overholdelse af producentansvaret Først og fremmest skal du gøre dig klart, hvad det betyder, at virksomheder per 1. oktober får det fulde ansvar for at betale for affaldshåndteringen af egne emballager, hvis de er defineret som...

Undgå varslede prisstigninger på din forsikring

Flere forsikringsselskaber har varslet præmiestigninger med virkning fra i år. For mange virksomheder betyder det højere omkostninger, men ikke bedre forsikringer. Men som medlem af DRC, har du adgang til den fælles forsikringsaftale. Vi har hos DRC udviklet en...

Kontakt os

København

Danmarks Restauranter og Caféer
Skindergade 7, 3. sal
DK-1159 København K
Mail: drc@thehost.dk
Tlf.: +45 3325 1011
CVR: 83840315

Odense

OFF13
Thujavej 13
DK-5250 Odense SV
Tlf.: +45 3325 1011
CVR: 83840315

Persondatapolitik