Vælg en side

Danmarks Restauranter og Caféer

MEDLEMSADGANG

Velkommen til dit DRC-medlemslogin.

Her finder du al den information, du har brug for.

Velkommen

Her på siden har du adgang til alle dine medlemsfordele: herunder interne nyheder, juridisk rådgivning, kontrakter og formularer, vores politiske arbejde, uddannelsestilbud, CSR-rådgivning, tilbud fra samarbejdspartnere og meget mere.

Scroll også længere ned på siden for at se nyhedsfeed, der indsamler de relevante historier, som medierne skriver om branchen.

overblik over DRC's ydelser

JURIDISK RÅDGIVNING

Her finder du viden om DRC’s arbejds- og erhvervsretslige rådgivning samt branchespecialiserede vejledninger.

POLITISK ARBEJDE

DRC arbejder konstant på at forbedre vilkårene for branchen på kommunalt og nationalt plan.

UDDANNELSE

Opbyg dine egne samt dine lederes og medarbejderes kompetencer med DRC's uddannelsesmuligheder.

KONTRAKTER OG FORMULARER

Download kontrakter og formularer for ansættelse, elever, funktionærer, uddannelse, opsigelse mv.

ESG OG HR-RÅDGIVNING

Få vejledning og svar på dine spørgsmål om, hvordan du kan drive en mere bæredygtig virksomhed ud fra et socialt, miljømæssigt og økonomisk perspektiv.

MEDLEMSFORDELE

Som medlem i DRC kan du spare penge på en perlerække af gode tilbud fra vores samarbejdspartnere.

EVENTKALENDER

Her får du et overblik over de events, kurser, webinarer, uddannelser mv. som DRC tilbyder.

Logoer til download

Grønnere mad på farten

DRC er en del af projektet Mad på Farten 2.0, som har til formål at fremme plantebaseret takeaway ─ og samtidig komme med alternativer til de store mængder forarbejdet kød, der præger markedet i dag. Projektet omfatter arrangementer, rådgivningsmøder, podcasts,...

Styrk din konkurrenceevne i det nye år

Endnu et år er gået, og 2025 blev et markant år for bæredygtighed i vores branche. I brancher som industri, byggeri og detailhandel er bæredygtighed og ESG allerede blevet en integreret del af forretningsstrategien. Det skyldes nye krav fra banker, investorer,...

MASTERCLASS: Morgendagens morgenmad

København har udviklet sig til en gastro-destination i verdensklasse. Branchen har allerede skabt et væld af kulinariske oplevelser – og nu er tiden inde til, at vi sætter fokus på morgenmaden. Wonderful Copenhagen har arrangeret en masterclass, hvor vi vil gentænke...

Nye EU-lempelser: Færre rapporteringskrav til restauranter

EU-landene og Europa-Parlamentet blev tirsdag enige om at lempe kravene til små og mellemstore virksomheder, når det gælder rapportering af bæredygtighed. Det betyder, at lang de fleste restauranter og fødevarevirksomheder slipper for tunge rapporteringskrav og får...

WORKSHOP: Sådan forbereder du din forretning på lovkrav om genbrugsemballage

EU’s nye emballageforordning (PPWR) betyder, at takeaway-branchen allerede inden for få år skal tilbyde genbrugsemballage. Og fra 2030 vil det ikke længere være lovligt at bruge engangsemballage, når maden serveres i restauranten. Det kommer til at påvirke alle...

Nu åbner Maximum København

Når Maximum åbner i hjertet af København, bliver det med ambitionen om at give hovedstaden et helt nyt niveau af underholdning. Bag satsningen står folkene bag Danmarks største indendørs forlystelseskæde, og de går ikke på kompromis: Aktiviteter, gastronomi og...

Hvornår har medarbejdere krav på løn under sygdom?

Når en medarbejder bliver syg, er der en række rettigheder og pligter, du som arbejdsgiver skal have styr på og håndtere korrekt. Reglerne afhænger i høj grad af medarbejderens ansættelsesform:Disse medarbejdere er beskyttet af funktionærloven og har derfor krav på...

Nyt acceleratorforløb for startups i turismen

Startups med digitale eller bæredygtige løsninger får nu mulighed for at ansøge om en plads på Hub for Innovation in Tourism’s acceleratorforløb i foråret 2026. Forløbet er målrettet iværksættere, der vil styrke deres virksomhed med nye kompetencer, netværk og indblik...

Event: Klog på vin

Hotel- og Restaurantskolen inviterer til gratis workshop og vinsmagning for ufaglærte tjenere. Her vil en neurogastronom gøre os klogere på, hvordan vores sanser påvirker det, vi spiser og drikker. Arrangementet er en unik mulighed for at smage på vin på en helt ny...

Hvordan står det til med bæredygtighed i branchen?

Hjælp os med at kortlægge bæredygtighed i restaurationsbranchen og få et unikt indblik i, hvordan din egen virksomhed ligger i forhold til resten af branchen.Dine svar er med til at skabe et retvisende billede af, hvor langt vi er nået med bæredygtighed som branche –...

Kontakt os

København

Danmarks Restauranter og Caféer
Skindergade 7, 3. sal
DK-1159 København K
Mail: drc@thehost.dk
Tlf.: +45 3325 1011
CVR: 83840315

Odense

OFF13
Thujavej 13
DK-5250 Odense SV
Tlf.: +45 3325 1011
CVR: 83840315

Persondatapolitik