Vælg en side

Danmarks Restauranter og Caféer

MEDLEMSADGANG

Velkommen til dit DRC-medlemslogin.

Her finder du al den information, du har brug for.

Velkommen

Her på siden har du adgang til alle dine medlemsfordele: herunder interne nyheder, juridisk rådgivning, kontrakter og formularer, vores politiske arbejde, uddannelsestilbud, CSR-rådgivning, tilbud fra samarbejdspartnere og meget mere.

Scroll også længere ned på siden for at se nyhedsfeed, der indsamler de relevante historier, som medierne skriver om branchen.

overblik over DRC's ydelser

JURIDISK RÅDGIVNING

Her finder du viden om DRC’s arbejds- og erhvervsretslige rådgivning samt branchespecialiserede vejledninger.

POLITISK ARBEJDE

DRC arbejder konstant på at forbedre vilkårene for branchen på kommunalt og nationalt plan.

UDDANNELSE

Opbyg dine egne samt dine lederes og medarbejderes kompetencer med DRC's uddannelsesmuligheder.

KONTRAKTER OG FORMULARER

Download kontrakter og formularer for ansættelse, elever, funktionærer, uddannelse, opsigelse mv.

ESG OG HR-RÅDGIVNING

Få vejledning og svar på dine spørgsmål om, hvordan du kan drive en mere bæredygtig virksomhed ud fra et socialt, miljømæssigt og økonomisk perspektiv.

MEDLEMSFORDELE

Som medlem i DRC kan du spare penge på en perlerække af gode tilbud fra vores samarbejdspartnere.

EVENTKALENDER

Her får du et overblik over de events, kurser, webinarer, uddannelser mv. som DRC tilbyder.

Logoer til download

Hvordan er du omfattet de mange regler for affald, emballager og afgifter?

Restauratører i Danmark skal overholde en række forskellige emballage og affaldsregler for at bidrage til forebyggelse af affaldsmængder og en mere bæredygtig affaldshåndtering. Dette medfører at man skal afsætte ressourcer og økonomi for håndteringen af de regler man...

København: Lovliggørelse af udeservering i Kødbyens boder

Københavns Kommune har besluttet at lovliggøre brugen af 38 parkeringspladser i Kødbyens boder på Vesterbro til udeservering. Pladserne har i praksis været anvendt til servering siden 2014 og ikke til parkering. Med beslutningen anerkender kommunen den faktiske brug...

Kommende nye regler for gadesalg i København

De seneste år er antallet af f.eks. kaffevogne vokset markant – med både fordele og ulemper. Blandt udfordringerne nævnes trængsel på fortove og pladser samt øget affald i bybilledet.De gældende regler forventes at blive ændret på følgende områder: Højere priser for...

Bæredygtighed – nu lettere fordøjeligt

Bæredygtighed er i dag en vigtig konkurrencefordel i restaurationsbranchen. Gæsterne efterspørger i stigende grad ansvarlige løsninger og grønne måltider – og de forventer, at virksomheder både tager stilling og kan dokumentere deres indsatser. Når det gøres klogt,...

Branchens mest populære lederuddannelse er åben for tilmelding

(English below) DRC afholder igen sammen med Hotel -og Restaurantskolen branchens mest populære lederuddannelse på engelsk i lederskab, situationsbestemt ledelse, konflikthåndtering og kommunikation. Uddannelsen er et praksisbaseret lederudviklingsprogram bestående af...

40 mio. kr. til dansk gastronomi

Regeringen har netop afsat 40 millioner kroner til at styrke dansk mad- og gastroturisme. Ambitionen er tydelig: Danmark skal stå endnu stærkere på det internationale gastronomiske verdenskort – side om side med ikoner som H.C. Andersen, vikinger og hygge. For...

Find nemt vej til de økologiske spisesteder

Fødevarestyrelsen har netop lanceret et nyt og forbedret digitalt danmarkskort, som giver overblik over landets ca. 3500 spisesteder med Det Økologiske Spisemærke. Det har været et stort ønske længe hos de professionelle køkkener, hvor kortet også er et incitament til...

Festivalguide for madprofessionelle og restauratører

Når Copenhagen Cooking slår dørene op til deres festivalplads i Kødbyen, fyldes scenerne op med indslag om grønt, økologi og debatter om oksekød. Udover de mange sceneindslag og workshops, bakker branchen op med en masse langbordsmiddage og events, der foregår i hele...

Grøn gastronomi med dybde – Det Grønne Rejsehold på Banegårdshotellet

Vegetarisk og vegansk mad skal ikke være et kompromis – men en oplevelse i sig selv. På det nyopstartede Banegårdshotellet var ambitionen klar: Det grønne køkken skulle styrkes og forfines – ikke bare for de plantebaserede gæster, men for alle, der sætter pris på god...

Opdateret positivliste giver igen nye muligheder for at ansætte udenlandsk arbejdskraft

Fra 1. juli 2025 er positivlisten blevet opdateret til gav for branchen. Det betyder blandt andet af stillingsbetegnelser som køkkenchef og souschef er tilbage på listen, som giver nye muligheder for at ansætte udenlandsk arbejdskraft til branchen. Også...

Kontakt os

København

Danmarks Restauranter og Caféer
Skindergade 7, 3. sal
DK-1159 København K
Mail: drc@thehost.dk
Tlf.: +45 3325 1011
CVR: 83840315

Odense

OFF13
Thujavej 13
DK-5250 Odense SV
Tlf.: +45 3325 1011
CVR: 83840315

Persondatapolitik