Vælg en side

Danmarks Restauranter og Caféer

MEDLEMSADGANG

Velkommen til dit DRC-medlemslogin.

Her finder du al den information, du har brug for.

Velkommen

Her på siden har du adgang til alle dine medlemsfordele: herunder interne nyheder, juridisk rådgivning, kontrakter og formularer, vores politiske arbejde, uddannelsestilbud, CSR-rådgivning, tilbud fra samarbejdspartnere og meget mere.

Scroll også længere ned på siden for at se nyhedsfeed, der indsamler de relevante historier, som medierne skriver om branchen.

overblik over DRC's ydelser

JURIDISK RÅDGIVNING

Her finder du viden om DRC’s arbejds- og erhvervsretslige rådgivning samt branchespecialiserede vejledninger.

POLITISK ARBEJDE

DRC arbejder konstant på at forbedre vilkårene for branchen på kommunalt og nationalt plan.

UDDANNELSE

Opbyg dine egne samt dine lederes og medarbejderes kompetencer med DRC's uddannelsesmuligheder.

KONTRAKTER OG FORMULARER

Download kontrakter og formularer for ansættelse, elever, funktionærer, uddannelse, opsigelse mv.

ESG OG HR-RÅDGIVNING

Få vejledning og svar på dine spørgsmål om, hvordan du kan drive en mere bæredygtig virksomhed ud fra et socialt, miljømæssigt og økonomisk perspektiv.

MEDLEMSFORDELE

Som medlem i DRC kan du spare penge på en perlerække af gode tilbud fra vores samarbejdspartnere.

EVENTKALENDER

Her får du et overblik over de events, kurser, webinarer, uddannelser mv. som DRC tilbyder.

Logoer til download

Branche-event med Allan Schultz

DRC inviterer, i samarbejde med TOC og Systemkøb, til et inspirerende formiddagsarrangement i Skindergade. På dagen får du mulighed for at møde Allan Schultz, indehaver af Parsley Salon, modtager af en Michelin-stjerne og vinder af Sol over Gudhjem. Med mere end 40...

Nødløsning for producentansvaret – DRC hilser den velkommen

Regeringen har torsdag fremlagt den ventede nødløsning på producentansvaret for emballage. Nødløsninger begrænser indtil videre de værste konsekvenser for vores branche, men hvad betyder det konkret? Kommunernes regning til virksomhederne sættes ned fra 1,6 mia. kr....

Udeservering i København: fakturering, gebyr og reklameskilte

De første opkrævninger er nu sendt ud for brugen af areal til udeservering. Taksten genberegnes årligt og justeres, så den afspejler kommunens reelle udgifter. Forventningen er, at taksten i 2026 falder i Zone A, men stiger i Zone B. De endelige takster offentliggøres...

Ny restaurations og nattelivsplan i KBH

Restaurations- og nattelivsplanen for hovedstaden 2025 er nu vedtaget og det bød på i hvert fald en, for DRC, vigtig nyhed, nemlig at Natteværterne har fået bevilliget midler, så de kan fortsætte deres gode arbejde helt frem til 2029. Natteværternes indsats skaber...

Kommunalvalget nærmer sig – stormøde i København

Din stemme har betydning for, hvem der skal varetage restaurationsbranchens interesser bedst muligt i København. De seneste år har vi oplevet en restriktiv praksis fra Rådhuset, som har gjort vilkårene sværere for vores erhverv. Men med valget har vi en unik mulighed...

EU’s direktiv om løngennemsigtighed – hvad betyder det for dig?

Når EU laver et direktiv om løngennemsigtighed er formålet med reglerne at sikre ligeløn mellem mænd og kvinder gennem øget åbenhed om lønforhold og tydeligere krav til arbejdsgivernes lønstrukturer. Virksomheder bliver forpligtet til på forhånd at oplyse ansøgere om...

Ny model for betaling af udeservering på Frederiksberg på tegnebrættet

Frederiksberg ser ud til at følge trop på Københavns Kommunes beslutning om at indføre betaling for udeserveringsarealet. Dette sker fordi udeservering er vokset markant de seneste år. Det bidrager til et levende byliv – men medfører også øget slid på byens arealer og...

Er du med på den grønne take away-trend? 

Læs to inspirationsark, der viser, hvordan din restaurant kan styrke salget af plantebaserede take away-måltider. I dag er salget af plantebaserede retter stadig relativt lavt hos de fleste take away-steder. Men ifølge DRC’s tendensanalyse for 2024 forventes salget af...

Hvordan er du omfattet de mange regler for affald, emballager og afgifter?

Restauratører i Danmark skal overholde en række forskellige emballage og affaldsregler for at bidrage til forebyggelse af affaldsmængder og en mere bæredygtig affaldshåndtering. Dette medfører at man skal afsætte ressourcer og økonomi for håndteringen af de regler man...

København: Lovliggørelse af udeservering i Kødbyens boder

Københavns Kommune har besluttet at lovliggøre brugen af 38 parkeringspladser i Kødbyens boder på Vesterbro til udeservering. Pladserne har i praksis været anvendt til servering siden 2014 og ikke til parkering. Med beslutningen anerkender kommunen den faktiske brug...

Kontakt os

København

Danmarks Restauranter og Caféer
Skindergade 7, 3. sal
DK-1159 København K
Mail: drc@thehost.dk
Tlf.: +45 3325 1011
CVR: 83840315

Odense

OFF13
Thujavej 13
DK-5250 Odense SV
Tlf.: +45 3325 1011
CVR: 83840315

Persondatapolitik