Vælg en side

// digital markedsføring //

Flip The Table

Flip The Table er et professionelt og kreativt marketingbureau, der hjælper restauranter, barer og caféer med deres digitale markedsføring på sociale medier. Vi har mere end 15 års erfaring inden for restaurationsbranchen, hvilket giver os mulighed for at levere branchespecifikke marketingsløsninger og samtidig være en værdifuld samarbejdspartner, der forstår de daglige udfordringer ved at drive en restaurant.

Vi bruger datadrevet og performanceoptimeret annoncering til at hjælpe din virksomhed med at nå ud til din målgruppe og maksimere dit afkast. Vores innovative og strategiske tilgang til digital markedsføring sikrer, at din virksomhed får en stærk tilstedeværelse på sociale medier og øger dens synlighed og kundebase.

Kort sagt, Flip The Table er din pålidelige digitale markedsføringspartner, der kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af din online tilstedeværelse og øge dit afkast.

Flip The Table

FORDELE SOM DRC-MEDLEM

Startspakke Meta Markedsføring

Normal pris 14.995 ex moms - Gratis for medlemmer af DRC.

Starterpakke Google Ads

Normal pris 14.995 ex moms - Gratis for medlemmer af DRC

Efterfølgende kan medlemmer af DRC få 20% rabat på 3 Google Ads og Meta annoncerings abonnement.

Læs mere om Flip The Table's services her: Services - Se hvilke services vi tilbyder restaurationsbranchen (flipthetable.dk) eller book et uforpligtet møde med Mads Sommer Ankerlund her Motion (usemotion.com)

Udover tilbud og rabatter får du hos Flip The Table:

- Gratis rådgivning til søgning af bevillinger til statsstøtte
- Sparringspartner til hjælp med diverse processer som forhandling af bedre aftaler med leverandører, udvikling af menuer og træning af personale.