Cofoco-stifter ny medejer i Catering Danmark

Pressemeddelelse

Den gastronomiske ildsjæl Torben Klitbo, der grundlagde restaurant- og fødevarevirksomheden Cofoco, bliver medejer af Catering Danmark.

Catering Danmark er en af de hurtigst voksende virksomheder inden for levering af måltider, festmad, måltidskasser og frokostordninger. Tidligere i år indgik Coop en aftale med de hidtidige ejere, Færch & Co. Kapital, om at købe halvdelen af selskabet. Nu tager de to ejerselskaber Torben Klitbo med som partner.

- Torbens erfaringer som gastronomisk iværksætter og inspirator taler for sig selv, og han bliver en stærk garant for hele virksomhedens gastronomiske kvalitet, siger bestyrelsesformand for Catering Danmark Mogens Aaby.

- Som virksomhedens kreative chef vil Torben sikre udvikling af nye produkter og løsninger til både catering- og detailmarkedet, og vi er enormt glade for at få en kapacitet som ham som partner i realiseringen de meget ambitiøse mål, vi har i selskabet, siger Jens Visholm, bestyrelsesmedlem i Catering Danmark og koncerndirektør i Coop.

- Med mit engagement i Catering Danmark kan jeg forfølge min vision om at sikre god mad til mange mennesker.  I denne konstellation får jeg det som en fisk i vandet, idet jeg skal arbejde gastronomisk kreativt med både kokketeams og den bredere konceptudvikling – og samtidig er der en ejerkreds med et klart strategisk sigte og en kompetent organisation til varetage det løbende salg og drift, udtaler Torben Klitbo.

Fra begyndelsen af oktober kan kunderne møde de første produkter fra Catering Danmark i Coops butikker. Herefter er ambitionen at komme med række nye produkter inden for færdig tilberedt mad af høj kvalitet og andre løsninger, der gør hverdagen lettere og mere smagfuld for danskerne.

Catering Danmark driver Kokkens Hverdagsmad(måltidskasser leveret til døren), Kokken & Co. (frokostløsninger til virksomheder), samt Kokken & Jomfruen, Brunchtid og Smageriet (selskabsmad og brunch til mindre selskaber).