SØG PÅ SIDEN

Tak, fordi du kigger forbi.

Danmarks Restauranter & Cafeer, DRC, er restauratørernes brancheorganisation, som tilbyder medlemskab til alle danske restauranter, cafeer, barer, natklubber, hoteller og cateringvirksomheder mv. Vi er restaurationsbranchens største repræsentant med over 1.500 medlemsvirksomheder.

København

Danmarks Restauranter og Caféer
Dronningens Tværgade 8A
DK-1302 København K
Tlf.: +45 3325 1011
CVR: 83840315

Odense

OFF13
Thujavej 13
DK-5250 Odense SV
Tlf.: +45 3325 1011
CVR: 83840315

THE HOST GAVEKORT

KØB GAVEKORT TIL DINE MEDARBEJDERE

Forkæl dine medarbejdere med markedets største gavekort til +900 af landets restauranter, caféer, barer, hoteller og oplevelsesvirksomheder. Gavekortet er branchens helt eget, fordi økonomien forbliver i branchen og ikke – som desværre ofte er tilfældet – ender ude i andre led af erhvervslivet.

Der er gode nyheder for din virksomhed, der gerne vil forære dine medarbejdere den gode, sociale oplevelse i julegave. Brancheorganisationen Danmarks Restauranter og Cafeer (DRC) står bag et landsdækkende B2B-gavekort til spise-, og drikke- og overnatningsoplevelser, som du kan købe til dine medarbejdere. Gavekortet er af branchen - for branchen - og er det absolut største på markedet, da det kan bruges i +900 oplevelsesvirksomheder over hele landet.

KØB GAVEKORT TIL MAX 30 MEDARBEJDERE

KØB GAVEKORT TIL +30 MEDARBEJDERE

Hundredevis af virksomheder har allerede lagt en bestilling - bl.a. Danish Crown, Royal Unibrew og Bygma. Dette gavekort er absolut unikt på markedet fordi 1) Gavekortet er det største og kan anvendes på +900 forskellige oplevelsesforretninger (lige fra Michelin-restauranter og velkendte kæder til små lokale restaurationer og kroer) 2) Økonomien bliver branchen, da det er DRC, der er ejet af sine 1.500 medlemmer, der administrerer gavekortløsningen.

Brug gavekortet i over +900 oplevelsesforretninger landet over

KØB GAVEKORT TIL MAX 30 MEDARBEJDERE

KØB GAVEKORT TIL +30 MEDARBEJDERE

Yderligere information om gavekortet