Vælg en side

THE HOST GAVEKORT

KØB GAVEKORT TIL DINE MEDARBEJDERE

Forkæl dine medarbejdere med markedets største gavekort til +900 af landets restauranter, caféer, barer, hoteller og oplevelsesvirksomheder. Gavekortet er branchens helt eget, fordi økonomien forbliver i branchen og ikke – som desværre ofte er tilfældet – ender ude i andre led af erhvervslivet.

Der er gode nyheder for din virksomhed, der gerne vil forære dine medarbejdere den gode, sociale oplevelse i julegave. Brancheorganisationen Danmarks Restauranter og Cafeer (DRC) står bag et landsdækkende B2B-gavekort til spise-, og drikke- og overnatningsoplevelser, som du kan købe til dine medarbejdere. Gavekortet er af branchen - for branchen - og er det absolut største på markedet, da det kan bruges i +900 oplevelsesvirksomheder over hele landet.

KØB GAVEKORT TIL MAX 30 MEDARBEJDERE

KØB GAVEKORT TIL +30 MEDARBEJDERE

Hundredevis af virksomheder har allerede lagt en bestilling - bl.a. Danish Crown, Royal Unibrew og Bygma. Dette gavekort er absolut unikt på markedet fordi 1) Gavekortet er det største og kan anvendes på +900 forskellige oplevelsesforretninger (lige fra Michelin-restauranter og velkendte kæder til små lokale restaurationer og kroer) 2) Økonomien bliver branchen, da det er DRC, der er ejet af sine 1.500 medlemmer, der administrerer gavekortløsningen.

Brug gavekortet i over +900 oplevelsesforretninger landet over

KØB GAVEKORT TIL MAX 30 MEDARBEJDERE

KØB GAVEKORT TIL +30 MEDARBEJDERE

Yderligere information om gavekortet