Samarbejdspartnere

Mortalin

Mortalin er ekspert i skadedyr og specialist i fødevaresikkerhed. Vi forebygger, overvåger og bekæmper skadedyr efter IPM principperne. Udbyder fødevarehygiejnekurser, opbygger og implementerer egenkontrolprogrammer, sikrer registrering og dokumentation af din fødevaresikkerhed.

OnlinePOS

OnlinePOS er en af branchens største leverandører af kassesystemer til Cafeer, Restauranter og Klubber. Vi har mulighed integrationer mod økonomi, vagtplan, bordbookingsystemer, samt vort eget fuldt integrerede Online TakeAway bestillingssystem. Vi er kendte for vores support og service.

Dansk Brandteknik

Dansk Brandteknik er Danmarks næststørste brandmaterielselskab og har mere end 60 års erfaring. Dansk Brandteknik tilbyder alt inden for aktiv og passiv brandsikring, herunder servicering af brandmateriel, nød- og panikbelysning, BDL-anlæg og varsling.

 

Miele Professional

Vask jeres kokketøj, viskestykker og øvrige tekstiler i en professionel Miele vaskeløsning. Mange i branchen gør det allerede! Vaskekvaliteten er i top, og besparelsen ved at gøre det selv er stor. Få en gratis lønsomhedsberegning.

Telesikring

Totalleverandør af sikringsydelser på bl.a. tyverialarm, videoovervågning, tågesikring, adgangskontrol og DNA-mærkning, med gode fordele på 24/7 opkobling til kontrolcentral, betjening via app eller online og meget mere.

Norsk Elkraft Danmark

Norsk Elkraft Danmark A/S kan spare DRC-medlemmer betydelige beløb på el-indkøb via det specifikke DRC-Flex produkt. DRC-Flex sigter både efter besparelse og at skærme for de værste prisudsving. Som el-leverandør er vi garant for, at el-leverancen altid sker på den mest omkostningseffektive måde. Lettere kan det ikke blive.

FPR Forsikringsmægler

FPR Forsikringsmægler A/S har mere end 20 års erfaring i at rådgive, primært brancheorganisationer og deres medlemsvirksomheder, omkring forsikringsforhold. De yder uvildig og uafhængig rådgivning og har udelukkende fokus på at skabe de bedste forsikringsaftaler for DRC’s medlemmer.

Swedbank

Med Swedbank kan du spare penge, når dine gæster betaler med Visa eller MasterCard. Bruttoafregning = nem afstemning, og eksisterende terminaludstyr kan anvendes. Vi tilbyder: attraktive serviceafgifter og hurtig afregning.

H.W. Larsen

H.W. Larsen er helt fremme i de skarpeste hjørner af alle betydende madtempler. Vi har sikret bedre og skarpere madoplevelser i hele Danmark siden 1934. Med Europas største udvalg i knive, eget sliberi, service & montage kan vi hjælpe alle køkkener og produktionssteder med det bedste udstyr. Vi kan tilbyde alt til de danske køkkener.

Kaffeselskabet

Kaffeselskabet er dansk producent af håndbyggede espressokaffemaskiner, kaffekværne og private label-produkter. Vi er dem med de unikke løsninger, hvor dedikeret fokus på kaffe, the og det rigtige valg af udstyr, beviseligt fremmer vore kunders indtjening.

Verifone

Verifone Denmark A/S er Danmarks største leverandør af betalingsløsninger til landets butikker og kæder. Vi har mere end 25 års erfaring i at levere sikre og hurtige betalingsløsninger. I Danmark servicerer vi vores kunder fra Odense og Herlev.

Zederkof

Hos os finder du Skandinaviens største udvalg af møbler og interiør til professionelle. Vi tilbyder op mod 20.000 forskellige produkter inden for møbler, inventar og køkkenudstyr – plus alt det andet, der fuldender billedet af en perfekt og gennemtænkt indretning.

Proløn

Nem og enkel lønadministration med Danmarks bedste personlige support. ProLøn er lønsystemet, der giver dig mere overskud i hverdagen. Det skal ikke være besværligt at lave løn i dagligdagen. Hos ProLøn møder du et menneske i den anden ende, når du kontakter os. ProLøn er mere end løn. Det er løn med et menneskeligt ansigt.

Bord i Byen

Bordibyen.dk er lavet af restauratører til restauratører og er udviklet som et moderne og billigt alternativ til eksisterende programmer. Bordibyen.dk er nemt at bruge, har gennemskuelige vilkår og ikke mindst, er det nemt for gæsterne at bruge ved booking.

Stadsing

Stadsing er landdækkende. Vi har stort fokus på professionel opvask og vores serviceteam leverer krystalklar opvask hver gang. Gennem 60 års erfaring har vi skabt løsninger inden for rengøring, hygiejne og catering. Med 9000 forbrugsprodukter er vi sikre på, at vi har den rette løsning til dig.

Duni AB

Duni har Europas største udvalg af produkter til borddækning, til alle ønsker og behov. Få professionel rådgivning til den flotte og indbydende opdækning, som gæsterne vender tilbage til. Duni tilbyder miljørigtige produkter med bl.a. OK-Kompost og FSC mærker.

Jysk Pension

Jysk Pension er en selvstændig rådgivning- og konsulentvirksomhed med domicil i Aalborg og Aarhus. Vi er din professionelle rådgivnings- og sparringspartner inden for sundhed og pension. Jysk Pension er landsdækkende via vores samarbejdspartner i Skandia Tied Agents koncept.

Circle K

Circle K tilbyder Danmarks største stationsnetværk med ca. 480 stationer fordelt over hele landet. DRC's medlemmer opnår attraktive rabatter på benzin og diesel, såvel som på 'kør-videre-produkter' og bilvask, samt på fyringsolie, leveret til hjemmetank.

Gourmet Grossisten

Gourmet Grossisten er en afd. under Hanstholm Seafood med speciale i frisk fisk og skaldyr bl.a. fra egne fiskerifartøjer. Vi har Danmarks bedste udvalg af højeste kvalitet til en skarp pris, og garanterer levering med egne kølebiler inden for 24 timer i hele landet, seks dage om ugen.

Kjær og Sommerfeldt

Kjær & Sommerfeldt har siden 1875 haft passion for vin. De sælger den rigtige vin til den rigtige pris, men hjælper også med sammensætningen af det optimale vinkort, uddannelse af personale, løbende inspiration og aktiviteter.

De Forenede Dampvaskerier

De Forenede Dampvaskerier er den specialiserede rådgiver inden for vaskeriservice til hotel- og restaurationsbranchen. Som markedets foretrukne leverandør af tekstil- og logistikløsninger er DFD i dag den sparringspartner, der bidrager med unikke og værdiskabende løsninger til hele jeres forretning.

Flexybox

Flexybox har udviklet FlexyPos. Et kassemanagementsystem specifikt til restaurations- og cafébranchen. Et managementsystem, som på alle måder udkonkurrerer andre kasseløsninger, med dets integrerede vagtplan, online bordreservation, online take-away og bestillings app i én samlet løsning.

Kosan Gas

Kosan Gas er én af de førende leverandører i Norden af gas. Vi har rødderne dybt forankret i den danske gashistorie, og afhængig af jeres forbrug tilbyder vi at tilpasse en skræddersyet løsning til netop jeres behov - enten med flasker eller tank.

Fullrate

I 2005 blev Fullrate grundlagt ud fra en forretningside om at gøre bredbånd enkelt og billigt. I dag er Fullrate en del af TDC koncernen og leverer både Bredbånd, TV, Mobilt Bredbånd til både privat- og erhvervskunder.

Bevco

BEVCO A/S har siden 2012 leveret drikkevarer til restauratører i hele Danmark. Vi tilbyder landsdækkende dag-til-dag levering, konkurrencedygtige priser og nem online bestilling via BEVCO.dk – med Danmarks største udvalg af spiritus, øl, vand og mixer.

Catering Engros

I Catering Engros-koncernen er en af Danmarks største udkørende foodservice-grossister. De har over 90 lastbiler, seks lagerterminaler samt to butikker. Deres kapacitet gør, at de kan hjælpe DRCs medlemmer med fødevareleverancer, uanset hvilken forretning det drejer sig om.

Vurdering og salgsformidling

Få en professionel vurdering af din virksomhed samt formidling af salg eller bortforpagtning. DRC's seniorkonsulent Jørgen Kønigshøfer og tidligere branchekonsulent Kurt Asbjørn har mangeårig erfaring i vurdering, bl.a. i samarbejde med Match-Online.

Staples

Staples er leveringsdygtig i fuldt sortiment inden for kontorforsyning, computertilbehør, facility og rengøring med dag til dag-levering. Emballage, profil- og logoartikler, tryksager og grønne, miljørigtige produkter. Det giver DRCs medlemmer helt nye muligheder for at købe et stort sortiment inden for mange forskellige kategorier.

Beierholm og TimeGruppen

I samarbejde med Revisions- og Rådgivningsvirksomhederne TimeGruppen og Beierholm, kan DRC tilbyde sine medlemmer en unik pakke af revisions-, regnskabs- og bogholderiydelser, 100 % tilpasset behovet hos restaurationer. Få proaktiv sparring om økonomi og drift og hvordan du kan maksimere din indtjening, hjælp til bogføring, løn og administration, lovpligtig revision, økonomisk og finansiel rådgivning, skatterådgivning, årsregnskab, budgetter, generationsskifte samt køb og salg af virksomhed.